Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messer22
senior tag
Lassú és béna kezelés, jobban a menübe kell turkálni mint a leg alap oly génél.
LV AF használhatatlan és eszi az akksit de nagyon, kereső nem jött be (szemüveges vagyok).
A videó szép, de csak P/A mód van. ne akard az af-et használni..
viszont nagy előrelépés, hogy a jpg némi gépen belüli piszkálás után igen szép.Messer
-
nesa
veterán
válasz Messer22 #5000 üzenetére
Ja hat LV modba mire a D90 is 1x talal eles pontott addig az E520 2-3x betalal viszont fazeltolason azert jobb a nikon plane sotetbe jon ki az ereje.
A18-105 zsenialis atfogas, egy hibaja rohato fel hogy 18mm en torzit, miota megvan az 55-200 allig van hasznalatba, peddig elotte mindig az logott rajta.
mit alitottal hogy szeplett a jpg, aruld el mert en vert izzadok a D90 en de igazan szep JPG enmeg nemcsiholtam ki, az E520 bol meg huu b+ JPG esik ki.
[ Szerkesztve ]
-
Messer22
senior tag
-
nesa
veterán
De az E3 elorelepes az E520 utan , csak kerdes mitraksz ra? ha ugyanazokat az obikat 14-42, 70-300 nemlenne nagy lepes akkor mar inkabb kene minimum 14-54 + 50-200
#5006) Messer22
En a gyerek miatt kikapcsoltam a refit, tehat nincs segedfeny, demeg igyis fenyevekkel jobb sotetbe.[ Szerkesztve ]
-
-Shadow-
aktív tag
Az E-520 és E-3 között valóban nincs nagy különbség képminőségben. Viszont minden egyéb ég és föld. A 100%-os kereső viszi nálam a prímet. Felépítésben nehéz lenne őket egy napon említeni, viszont kezelhetőségben nem olyan nagy a difi.
A PRO obival meg teljesen igazad van. A 14-54 már E-520-on is szépen muzsikált, de mióta megvan a 50-200, azóta 90%-ban azt használom. Arról nem is beszélve, hogy mikor először megláttam, hogy mit rajzol, az volt csak a besza-behu állapot. -
ftc
nagyúr
S merre szerezhetek be PRO objektíveket? aránylag olcsón...
De jelenleg marad E520...csak lesz még nekik vmi tükrös masinájuk
-
nesa
veterán
válasz Mr.Csizmás #5017 üzenetére
Vegulis mind1 van-e tukor a 14-54II meg az 50-200SWD biztossan jol megy m4/3 vazon, az utobbit probaltam is, hogy a sima 50-200 hogy megy azt nemtudom, velemenyem szerint izgulni ezen nem kell hogy van vagy nincs benne tukor, ha jolmegy kit erdekel.
-
nesa
veterán
Forditva nem mukodik, olyan atalakito nemletezik, ha letezne is csak lencses adapter lehetne, akkor meg ertelmet veszti.
Mikro vazba en csak OM-D be gondolkoznek, de ez ami most kijott E-M5 meg nemerzem hogy nekem keszult volna.
Peddig volt olyan gondolatom hogy eladok mindent es beruhazok OM-D re, de ugyfest varnom kell masik vazat, ha ez az idota ceg idoben kidobta volna ezt az OM szeriat lehet soha nemruhazok be nikonba,peddig 1 eve meg 2 oly vazam is volt.
-
nesa
veterán
Itt azert szoktak jo cuccok is lenni, PL 30k er a makro szerintem jo vetel lehet.
-
ftc
nagyúr
-
Messer22
senior tag
-
ftc
nagyúr
válasz SpongyaBob #5026 üzenetére
Az nem jó hír.... innentől nem tudom van e értelme befektetni nagyon még...mert amit itt nesa mondott az barátok közt is 700eur
Telekonvertorrol vélemény? pl 0,45x-s?
-
nesa
veterán
Hasznaltpiacon ez a 42db lehetseges.
Az a baj hogy mas markanal se kapod olcsobban a minoseget sot inkabb dragabb lenne.
Canonhoz letezik 222 fajta uveg de hidd el abbol ami ertelmes es halando ember megbir vasarolni anak a darabszama majdnem nulla.
A Nikon 247 fajta AF uveg valasztek se sokkal jobb nemigazan lehet tullepni a kitobikon, ami olyan uveg hogy aztmondom huuu B+ az ott is 600.000ft korul van.
Canikon szinten mindenki kiserletezik ilyen olyan kulso gyartotol szarmazo fenyeros vackokal de par honap utan mindenki tulad rajta mert valami szarul mukodik rajta, hol a fokusz szar valahol a fenymeres..... mindenki sziv csak 99% nemvalja be.
-
nesa
veterán
válasz Messer22 #5030 üzenetére
Teis aztan vegigjartad az osszes markat, de pentaxod meg nemvolt ugye?
#5031) ftc
Nemigazan, en meg a nikor 35/1,8 al is beszivtam, D40 ugy mukodott ahogy a nagykonvbe megvan irva, kotta pontos es eles uveg volt, aztan D90 en meg ossze vissza fokuszalt, beszeltem par d90 tulajal szinte mindenki szivot a 35/1,8 al, mar szobakerult pecsen egy talalka hogy mindenki hozza a 35 ost es megprobalunk cserelgetni hatha megoldodik, aztan ez nemjott letre meguntam eladtam.... de ahogy olvastam D7000 el is szopoka, hamar a sajat uveg nemmegy rendessen mitlehet varni egy kulso gyarto termeketol???
Kezem osszerakom hogy a 18-105vr meg az 55-200vr ami nekem van az en vazamon pontos
-
nesa
veterán
válasz Messer22 #5034 üzenetére
Lenyeg hogy most eloszor latom mikro vonalon azt hogy az olympus komolyan gondolja nemcsak ugy bohockodik meg 26 vazat az oreg 12 es szenzorra, azert remelem kidobnak majd beepitett vakuval is OM-D vazat mert ez a kis vaku hiaba lesz ajandek hozza megse olyan kenyelmes mint a felpattano.
Szoval nekem ami kell!
Jo markolat
Felpattano vaku
Fazis + kontraszt AF
EVF
Ajandek 4/3 adapter
Es minimum 12fe dinamikaatfogasJa es kihagytam kellne egy jo atfogasu olcsobb zoom is, nincsennek nagy igenyem 14-80 f:3,5-4,5 eleg is lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Messer22
senior tag
-
-Shadow-
aktív tag
Ilyen késő estére aktot már nem kaptok!
-
sebgutkopf
őstag
Belevágtam az eladási sorba jön a következő lépés. Akit ezek közül valamelyik tárgy birtoklási vágyat vált ki keressen privátban.
175k
5k -
sebgutkopf
őstag
Majdnem sírtam, amikor múlt héten elvitték az e3-at.
-
-Shadow-
aktív tag
válasz sebgutkopf #5048 üzenetére
Ha valaki hirtelen elvinné a 14-54-et, akkor erősen elgondolkodnék. Azért ez megint csak más dimenzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon EF-S 10-18mm 1:4,5-5,6 IS STM kit, és objektív eladók
- Canon Eos 2000D fényképező gép+18-55mm Objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest