Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  Jó lenne, ha olyan drasztikusan esne az ár, mint ahogy az UHD TV-k esetében. Ha esetleg karácsony környékére 300.000 körülire lemenne az ára, akkor lehet meglepném magamat vele. Bár ez szerintem álom marad még ebben az évben...

  http://www.diesel.com

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  Sziasztok!

  Tegnap délután én is megkaptam az LG 55EG910V OLED TV-met...mit is írjak...brutális, gyönyörű színek, és persze az IPS után durva fekete...

  Még karácsonykor nézegettem a Tv-ket, hogy kellene váltanom nagyobbra az LG 42 LA620s után. Majdnem vettem egy Samsung 55-ös 4k TV-t (350 ezer Ft lett volna, 55KU6500), mivel a demok gyönyörűek voltak rajta...pont nálam volt a pendrive: 20 GB-os 1080p-s Warcraft, szép volt, de nem volt az igazi. 10 GB-os 1080p-s Rossz anyák: kicsit gyorsabb kameramozgásnál mosott video, ami a Full HD-s LG-mnél teljesen tiszta volt. Innentől fogva hanyagoltam, mert rosszabb képet nem akarok nézni...és akkor a TV adásokat meg sem említem milyenek voltak a Samsung 4k TV-n.

  Hát nem bántam meg, hogy ezt az OLED-et választottam, teljesen más világ, mint az LCD. És a TV adások is brutálisak. Nem kérdés, hogy aki 4k LCD és "csak" Full HD OLED között gondolkodik, melyik a jobb választás. Féltem a pixelektől, mivel kicsit több, mint 2m-ről nézem, de semmi gond. ( a MM-ban lévő srác mindenáron a 4k LCD-re akart rábeszélni, merthogy ez az OLED csak FullHD...amúgy szerintem el is volt állítva, mert itthon a TV adás is kristálytiszta, ott meg szemcsés volt, nem volt vészes, de itthon sokkal szebb)

  Van ehhez egy LG J10HD, illetve LG HB354BS hangrendszerem, ami Mark Levinson közreműködésével készült az LG-nek (persze sokan azt mondták régen ez kamu, köze nincs hozzá..., én hallom hogy jobban szól bármelyik egybeszettnél, nem is kicsit, vagy éppen bármelyik mai 300 ezer Ft-os hangcuccnál, lehet írhatnék többet is, mert szörnyűek, amiket most eladnak... ) és hát ez így nagyon durva....komolyan mondom jobb, mint a moziban :)

  Én azt mondom, hogy ez egy kedvező áron kapható OLED, és szerintem mindenképpen jobb választás, mint egy 4k LCD...

  http://www.diesel.com

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  Egyelőre mindent hagytam alapon, így is tökéletes... :)
  Hétvégén lesz majd több időm foglalkozni vele.
  WebOS egyelőre bonyolultnak tűnik, de biztos megszokom majd...

  http://www.diesel.com

 • Laca19 (a)

  aktív tag

  "Beszéltem egyik haverral az OLEDekről, ő jobban jártas a tévékben, mint én ... 3-4 év után ki megy belőlük a kék szín" - hidd el, nem megy az sehova, ott fog maradni. Ezek szerint semmit nem ért a TV-khez, maximum azt hiszi.

  http://www.diesel.com

Hozzászólok Aktív témák