Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz tollasahatam #48830 üzenetére
Hát ha jól értem a helyzetet, akkor worldwide gyártói gari van ezekre a termékekre. Ez egészen addig okés, amíg javításról van szó. De amint csereutalványt kéne adni egy esetleges javíthatatlanság esetén, akkor már problémát jelent az, hogy ezeket az olcsó lehetőségeket jellemzően nem magyar cégek forgalmazzák.
Mondhatjuk hogy ez aránylag ritka, szóval akár meg is lehet kockáztatni, csak ha mégis beleszaladsz akkor majd az adott bolttal kell bokszolnod. -
AL
addikt
válasz tollasahatam #48830 üzenetére
Szia. Nekem LG volt az első LCD tévém. Egy azóta is működő Budapesti műszaki üzletben vettem. Nem áruház. 1 év után LG márkaszervíz javította, majd a 2. Javítás után csereutalvány kaptam tőlük. Betelefonáltam az üzletbe, hogy szeretném az LG t egy Panasonicra cserélni. Kinyögte a tulaj, hogy ez nem így van majd ő megjavíttatja. Mondtam, hogy nekem csereutalványom van. Őt az nem érdekli, de ha valós árkülönbség 3 szorosát megfizetem, akkor megkapom a panát, mivel neki ez hatalmas költség. Szerencsére már volt tapasztalatom így tudtam, hogy nincs igaza. Ő nem engedett, így mondtam, hogy megyek a kermihez. Így megkaptam a csere panát. Azóta ilyen üzletekben nem vásárolok, csak nagyobb áruházakban és márkakereskedőknél. Ott ilyen hazugságokkal nem égetik magukat. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest