Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Készül a Galaxy Tab S10 FE
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Szerintem ilyen kérdéseket inkább valamelyik házimozi topikban tedd fel, mert ez nem tévé függő. Magyarul teljesen független az OLED, Macbook Pro és PS4-től. Venni kell egy nem túl drága High Speed 18Mbps-es kábelt és viszont látásra. A hangfal meg aztán full off itt.
(#17458) PuMbA már ne is haragudj, de még mindig nem tudom hogy te mit keresel itt az OLED topikban. Azt értem ha valamilyen HD/4K filmlejátszás témában szólsz hozzá, mert ahhoz értesz, de hogy miért fényezed a belépős lcd tévédet az inkább gáz és mellette már nagyon uncsi is.
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
4K 60 fps-t akarsz átvinni ps4-ről az nehéz lesz. 10 méterhez optikai HDMI kellhet ami nem olcsó (100eur felett). Vagy valami jelerősítős megoldás a sima kébelekhez. Lehet próbálgatni az "olcsó" high speed kábeleket de nem 100% az eredmény. Én is ezel szenvedek épp (PS4-B7V 10méter), majd beszámolok hogy alakul. Épp egy HDMI transmittert várok amazonról, hátha az jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
Ha egy "kicsit" tudsz még hozzátenni akkor én ezt venném (de szerintem Bodz is
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest