Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz renatto #33747 üzenetére
Úgy tudom Romániában történik a garanciális szerviz. Aztán a TV hogyan jut oda meg vissza az jó kérdés.
A saját oldaluk is ezt erősíti meg: Az eMAG által forgalmazott termékek esetében Háztól házig garancia (Pick-up & Return) szolgáltatást kínálunk
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33765 üzenetére
Nem lenne rossz, bár nincsenek illúzióim.
Jelenlegi árán sem rosszak ezek, van aki még a dupláját kipengette értük anno.
Meg végülis ha azt nézzük, hogy a Samsung a QLED cuccaiért mennyi(re sok) pénzt elkér...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
blakey
titán
válasz renatto #33773 üzenetére
Az Apple tévé is jó lehet, ha az Atmos hang nem játszik és az csak hálózati amúgy. - van Atmos EAC3+Atmos felállásban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
janos666
nagyúr
válasz renatto #33796 üzenetére
Gyakorlatilag ugyan az a helyzet 2018-as és 2019-es B és >=C közt, sőt talán a '18-asonkál picit kiélezettebb a pillanatnyi firmware verziókkal.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz renatto #33799 üzenetére
Azonos modelleken belül is viszonylag nagy a szórás (+/-50 simán), így nehezebb megmondani, de úgy tűnik, hogy a B-n átlagosan akár 100-al alacsonyabb a csúcs HDR módban.
Ami Vincent-nél járt, az szerintem átlagon aluli a B9-ek közt is, nem az évjáraton múlt.
Ez egybe vág azzal a feltevésemmel, hogy a jobb HDR színkezelés nem (vagy nem csak) a processzoron múlik, hanem másféle HDR üzemmódba vált a kijelzőpanel attól függően, hogy B vagy >=C modellben van, amihez amellett, hogy nem fakulnak ki a sötétebb színek, hozzátartozik az is, hogy messzebb van engedve a fehér csúcs.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
belan
addikt
válasz renatto #33817 üzenetére
Lehet ha jönnek megint a avétos ajánlataikkal komolyan mondom falnak megyek Lehet február március lesz a igazi áttörés akcióban ! De addig várni ráadásul most jön a Xbox x gears 5 limitált gépem a ps4 pró mellé!
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz renatto #33821 üzenetére
Tv adás 38 YouTube 40 , játék is 40. Pontosan ha tudni akarod . De van egy olyan beállítás nálam hogy ha lassan alszom el akkor le húzom 17-re a oled fényt meg a fényerőt is .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33872 üzenetére
Akkor nem tudom miért megy az LG fika többek részéről.
B9/C9-t még évek múlva is előveheted, ott lesz a 4K/120Hz lehetősége., akkor már bőven kiszolgálható módon, megfelelő eszközökkel. 4-6-800.000 ft-s cuccoknál azért nem mindegy az időtállóság.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33890 üzenetére
Afelett elsiklottam. 5-10 nap szállítási idővel, hát, enyhén szólva is a bizonytalan kategória, illetve az is érdekes amikor összesen 1 bolt ad valamit mélyen, több mint 100e ft-tal olcsóbban mint a többi kisker.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #33930 üzenetére
"(#33926) daneel_hu Jól írod, csak a "??" felesleges! Még Philips 754, az annyira, hogy nem is Android van rajta."
B9, Sony AG9, Panasonic GZ950, LG C9, Panasonic GZ1000, Sony AG9, LG E9, Panasonic GZ1500, GZ2000, LG W9, LG R9, LG 88Z9
Philipset nem tudom... de a többit is csak érzésre írtam be.
De vannak készülékek amelyeknek nincs alternatívájuk... szerintem GZ2000, LG W9, LG R9[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz renatto #33961 üzenetére
Jogos persze igazad van szívem szerint 65 vettem volna meg de 720 nem akartam érte kiadni persze bánom már valahol ! B9 a c9 képest kép minőségbe anyag minőségbe észre vélhetően gyengébb !
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz renatto #33995 üzenetére
Hehe, egyébként ezt írta vissza az automata szöveg:
"Ilyenkor sorba rendezzük a megrendelésed, és elkezdődik vele a munka. A raktárnak elküldjük előkészítésre, akik szigorú minőségbiztosítás mellett ellenőrzik, hogy az áru tökéletes állapotban van, és csak ezután kezdődhet meg a megrendelés teljesítése! "
Nagyon hangzatos.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Remi1234
aktív tag
válasz renatto #34018 üzenetére
Koszonom mindenkinek a segitseget! Sajnos csak 1-2 het mulva tudom rendesen kiprobal
renatto: nem jar csak otsza`, mert a masik kerdesemre nem kaptam valaszt Nevezetesen, hogy a ,,viragboltban" vasarolt ISO contentet lejatsza-e a TV, vagy az mkv-t ki kell banyaszni?
PSN ID: RemiFungus
-
veterán
válasz renatto #34033 üzenetére
Imádom, mikor valaki szállítási szakértő.
Én sem vagyok az. De:
"Tartsuk álló helyzetben a TV-t – ha a TV-t becsomagoltuk, függőlegesen csúsztassuk be a szállításra kijelölt dobozba. Ha nagyobb TV-nk van, mindenképpen hívjunk segítséget.Fontos, hogy a laposképernyős TV-ket álló helyzetben szállítsuk, hogy semmiképp se nehezedjen nyomás az üvegfelületre, mert az maradandó károsodást okozna. Különösen körültekintően kell eljárni plazma TV-k esetében, mert a kétrétegű üvegből álló képernyő rendkívül nehéz és törékeny.
Szállítás során érdemes figyelni a páratartalomra is. A sérülékeny elektronikai alkatrészek érzékenyen reagálhatnak a páratartalom változására ezért érdemes klimatizált járműt választani a költöztetéshez."
Ez csak a google keresés első találata, ami igazol. Biztos ez is butaságokat beszél.
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #34123 üzenetére
Nézd, nem vagyok ügyvéd de elég részletesen le van minden írva a pénzügyi termék Feltételfüzetében. Ráadásul fent is van a neten.
Abban biztos lehetsz, hogy 5-7 pixelhiba esetén nem lesz panelcsere, de szerintem még javítás sem. Sokkal több hibás képpont kell hozzá.Nézzünk egy reális forgatókönyvet.
Van egy 65E8-asom, 4 év múlva valami történik a panellal ami nem beégés és nem is dead pixel. Mondjuk megjelenik rajta függőlegesen egy vastag csík (Samu LCD-kel gyakran előfordul). Tehát javítaniuk kellene elméletben, viszont már nincs cserepanel.
De még ha van is panel mondjuk az USA-ban, akkor sem valószínű, hogy gazdaságos lesz berendelni és kicserélni. ===> ilyen esetben visszatérítik az eredeti vételárat, ahogy gyári gari idején is.
A logika ezt diktálja, de lehet pofára esni nyílván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- E-book olvasók
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- The Rise of the Golden Idol teszt
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest