Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Készül a Galaxy Tab S10 FE
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Az OLED-nél azért hátrány a 8K, mert - mint minden aktív pixeles technológiánál - nagy méretű pixelekre van szükség... így lesz jobb pl. a fehéregyensúly, kisebb Temp IR esetleg IR (de még a bandingre is hatással van, mivel rendesen hőmérsékletfüggő).
Sőt, minél kisebb egy pixel, annál kisebb a maximális fényerő is (vagy azonos fényerőnél sokkal hamarabb jönnek elő a problémák), és annál agresszívebb ABL-re van szükség.Én legszívesebben egy 65"-os fHD felbontású OLED-et vennék, 4x akkora pixelekkel, mint az azonos méretű 4K-s panelen vannak a fényerő maradhatna azonos... (kb. 2.5m nézési távolságból úgyse lehet megmondani melyik a 4K és melyik az fHD). De sajnos ilyen nincs, és nem is lesz már.
[ Szerkesztve ]
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
kapasz
tag
Köszi! Esetleg nem LG-ben létezik ilyen? Ha nem, akkor marad az 1 tuneres, ekkor mégis kérnem kell set-top-boxot, ez esetben annak kiegészítésére használnám. 1 tuneresből tetszik az LG 55CX, nem tudom, meddig lehet még kapni, a mostani leárazások azt sejtetik, hogy jön az új széria. Vagy ez csak egy karácsony utáni leértékelés és még előtte visszamegy az ára?
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Nekem is pont ezért lett az 55" max választott (képen látható az ok - fal/sarok és még jó, hogy a fali tartó konzol nem fix, hanem kinyúló és állítható, mozgatható, stb..)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
-
polonic
félisten
Értem. Akkor még 60 hz-es volt a panel, igaz.
Egyébként hiába akarnék 120 fps-t, azért nagyon kevés játék tudja egyelőre PS5-ön. És azért nem olyan bitang erős a konzol hardvere, hogy kompromisszumok nélkül hozza minden jövőbeli játékban. Vagy grafikus mód lesz, minden effekttel, vagy teljesítmény mód 120 fps-sel.
Mondjuk ez most is így van pár jelenlegi játéknál csak performance 60 fps vagy effektek, ray-tracing alacsonabb képkocka. -
polonic
félisten
-
Avela40
csendes tag
Nekem most váltott a BX egy régebbi Sony kdl-50w807c TV-t.
Játék és film alatt is ég és föld a különbség HDR módban az előzőhöz képest.Nem tudom mivel tud többet a CX játék módban, ez engem is érdekelne.
De saját tapasztalat alapján, eddig hibátlanul teljesít egy PS4 Pro géppel.[ Szerkesztve ]
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
Farkassacred
őstag
-
Impulsivex
tag
Pontosabban inkább 60 FPS vagy 30 FPS közt válaszhatsz. 60 FPS és valamiel kissebb felbontás vagy 30 FPS 4k és ray tracing. A 120 FPS Ps5-ön csak a Monster Boy And The Cursed Kingdom - fogja natív 4k-n vinni. Az összes többi game mint pl a all of Duty: Black Ops Cold War , Devil May Cry 5: Special Edition ezek kissebb felbontáson viszik a 120 FPS-t nem 4k-n.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem a CX-ben lévő panel is valami megmaradt több millió a raktárban. A tv hardvere új, frankón gyors a cpu meg minden, de a paneleket újravágták, lényegében a lefényképezett VB hiba mindig (ha szembe állsz vele), akkor a baloldalon lévő nagy paca virít a legjobban az arcodba. Lehet, hogy konteó ez részemről, de csak itt a topikban a CX vertical banding hibák eléggé megugrottak és csak a cx-nél. Akkor mi lehet világszerte...
-
Haart
addikt
Tudod mennyit ül agyerek a tv előtt 5 perceket közben mászkál meg játszik mással is. Amikor ők TV-t néznek az nem csak TV nézés hanem játszás is közben főleg ha 1 éves a gyerek még csak.
Asszony ugyanez leül sorozatot nézni de 5 percenként a gyerekkel kell folalkozni akkor stop a filmnek és elmegy megkajáltatni stb. 15 percre. Visszajön TV ki van kapcsolva
És amugy nem statikus dolog megy rajta mert az apple tv közben elkezdi a saját kis képernyővédőjét futtatni ami full screen video. Szóval beégés miatt nem izgulok, az sokkal inkább érdekel miért kapcsolhat ki magától.[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
Krvsok oled újszerű oled van az Edigital-nál. Nem lehet hogy a kiállított darabokat szórják most ki?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
salapp
addikt
Aki szidja, nem az LG Display-t szidja, hanem az LG-t. Az LGD gyárt valamit, aztán aköré épül a "csoda" vagy a foshalmaz.
Addig jó, amíg van választék (öko szempontból nyilván nem, ennyi selejt mellett). Veheti az LG tévéket mindenki szabadon.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Czimby
addikt
Nem akarok bolha tökén pattanást keresni, csak lehetőségem lenne vásárlás előtt megnézni, igy ha nagyobb probléma lenne az nem otthon derülne ki nem kellene egyből visszavinni, cseréltetni stb.
CX tudásilag tökéletese lenne számomra(Csak film + nextgen konzol) viszont egy bibit találtam.
Nincs benne DTS-és sajnos rengeteg film azzal van a "tékában"
Ezt a problémát, hogyan hidalják át az itteni tulajok?
Egy régebbi 5.1-es DD/DTS erősítőm van amit nincs szándékomban lecserélni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest