Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    a szuperduper osztrak webshopbol valo 14 napos penzvisszautalasa kezd tragikomediaba fulladni... most hogy felhivtam oket, hogy megis merre van a penzem igy marc 4 utan, egy rovid vita utan konkretan ramcsaptak a telefont. emailekre eddig sem valaszoltak. ismetlem, a geizhals egyik legmagasabban pontozott webshopjarol beszelek (electronic4you).

    mert hogy ok addig nem kotelesek visszautalni a penzt, amig nem kaptak meg a tvt. a tvmet harom hete vittek el... csak hogy nem hozzajuk, hanem elkuldtek egy ceghez (akinel a panelt akartak kicserelni) bevizsgalasra. a tvrol konkretan a foliat nem szedtem le, es pontosan ugy lett visszacsomagolva, ahogy kaptam. mondtam nekik, hogy engem nem erdekel, hogy foldkoruli turnera kuldtek a tvt, innen kivittek, raadasul ok szerveztek a futart is, innentol nem az en felelossegem. konkretan az idegesit az egeszben a legjobban, hogy a feneben tudnam bizonyitani, hogy nem en tettem kart a tvben, ha vki vmi kart tesz benne. annyit csinaltam, hogy elotte lefotoztam, hogy rendesen mukodik, es korbefotoztam a becsomagolast is.

    irtam nekik meg egy osszegzo levelet, hogy eddig pontosan hany ponton szegtek meg a torvenyt (pl hogy nem a telephelyukre ment a tv, amit a torveny eloir, meg a tajkoztatas es kommunikacio elmulasztasa, idoben nem fizetes, stb).

    ausztria gar szempontjabol a vilag pocegodre... akarhanyszor problemam volt, a legaljasabb modszerekkel alltak a kedves vevohoz.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák