Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ΞΔGLΞ

  nagyúr

  válasz rothfb #48848 üzenetére

  Először is ez nem neked szólt, másodszor nem írtam olyat, hogy cx-et kell venni, mert én azóta sem vagyok hanyatt esve tőle, harmadszor senkit nem hülyéztem, ez csak a te kis dedós agyszüleményed, de volt rá lehetőségem, hogy ezt a két típus kipróbáljam.
  Ha nem véreztek volna el azokon a részeken, ami tudom, hogy minden típusnak nehéz, akkor azt írtam volna, de elvéreztek, méghozzá nagyon is. Ha meg te ezt személyesnek vetted, akkor barátom, vegyél be nyugtatót, mielőtt kritikát olvasol arról a típusról, amit éppen birtokolsz.
  Te ne fogadjál semmiben, mert ez itt nem ovi, márpedig te felnőtt létedre pontosan úgy viselkedsz most (is). Menj be egy boltba és teszteld le ezeket egymás mellett, vagy akinek van rá lehetősége és rögtön látni fogja, hogy a pana is csak tv-t gyárt, semmiben sem jobb, mint a másik, ha mozgásról van szó, sőt rosszabb jelen esetben egy cx-nél.
  Viszont ez olyan felhasználókra érvényes, akik nagyon hákilsak a mozgásra, vagyunk itt jó páran és lehet másnak ez fel sem tűnik..

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés