Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Na megjött a 77-es CX, komolyan 2 embert hívnom kellett a szomszédból, nem az asztalra emelése miatt, mert azt ketten is a helyére tudtuk volna tenni szerintem a párommal. A gond más volt...Akinek van CX tévéje, az tudja, hogy ehhez a tévéhez a talp súlya, kb kiröhögi a betont. Brutális súlya van, de nem ez volt a probléma. Ehhez ugye pofára kell dönteni a tévét és már ekkor láttam, hogy a papírvékony kijelzője, kb hajlik, hiába inkább alul, meg az oldalán lévő vastag soundbar részt próbáltuk főleg fogni, vagyis inkább ott tartani erővel, mindenhogy hajlott.
    Oké el van fektetve a dobozára amin egy puha pléd van, de most, hogy fel lett szerelve ez a gyilkos súlyú talp, kb a legkisebb mozdulatra is mégjobban hajlik, mert nem lehet úgy megfogni, illetve leemelni egy ekkora dögöt, hogy a kijelző nem hajlott volna.
    Nyilván, ha így kell felszerelni és elfektetni az utasítás szerint, akkor csak nem lehet baja, amikor leemeljük róla, de bennem volt a kisördög... :U
    Fogtam a fejem, hogy most akkor ezt, hogy a p...ba tesszük a helyére, illetve állítjuk fel függőlegesbe
    Szóval, az egyik srác kitalálta, hogy ő előröl megemeli a dobozt, ekkor nem kell fogni a papírvékony kijelzőt és az alját, csak az alját kell tartani és szépen fel lehet állítani függőlegesbe, ahonnan már gyerekjáték lesz a helyére emelni.
    És ez volt a jó ötlet, mert így tényleg csak a talpát fogtuk míg a doboz emelésével a tévé szépen "felállt".
    Nem tudom, hogy egy ilyen kijelző mennyire hajolhat meg emelés közben, vagy mennyire nem lesz baja, de mint írtam, hajlott mint valami banán bármilyen emelésnél, ugyanis nem volt rajta fogás. Nyilván egy 55-ös átlójúnál ez nem gond, de itt komolyan fostam, hogy a kettétörik a kezünkben a kijelző.

    Mindegy, a lényeg, hogy a helyére került és persze frissítette is magát, mert épp ma került ki a legújabb szoftver rá, nyilván a GX-re is, ami azt jelenti, hogy 2 hét alatt a negyedik frissítés jött már rá. és a talp része, amivel ölni lehet egyetlen suhintással, csak győzd felemelni.


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák