Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz alaves #27326 üzenetére

    Én egy ilyesmi leválasztót tettem be a karóról bejövő koax és az első F csatlakozós elosztó közé. Bár konkrétan az OLED TV nincs is rákötve, csak a régebbi plazmák (amik a legtöbb LCD-vel ellentétben mind földelt tápcsatisak és összekötik a dobozon belül a koax aljzat külső szálát a földdel).
    A "házi szerver" (amin az archív adatok és a kisebb PC-k backup-jai vannak) egy viszonylag komolyabb szünetmentes tápon lóg, ami elvileg véd villám ellen is. Régen a TV (akkor még plazma) is rá volt kötve erre, csak most messzebb van tőle és nem húztam el eddig a kábelt (gondoltam veszek majd inkább egy másikat külön, akár kopott aksikkal, csak a "védelem/szűrés" része miatt, de egyelőre elmaradt - főleg mikor elkezdtem túlagyalni, hogy legyen "smart" helyett inkább "online", avagy dupla trafós).

    De a madzagcibálás helyett még mindig inkább billenő kapcsolót tennék rá (vagy személy szerint inkább digitálisat, mert viszketne az agyam, ha állandóan észben kéne tartanom, inkább oldjon le magától ha megszűnt a fogyasztás).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák