Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz alaves #26936 üzenetére

    Továbbra is azt mondom, hogy egy hatalmas b@@@@ság úgy ajánlani tv vételt, hogy az egyik esetében, amelyik márkának mennek tönkre a paneljei (vagy inkább a vezérlés!?), meg problémák vannak vele (Isten ments, nem az LG ellen beszélek) és emiatt kiderült, hogy cserélgetik a paneleket (egy ideig szó nélkül), mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne (mármint több százezres, vagy milliós tv-knél panelt cserélgetni), ezért ajánlani egy bizonyos márkát. Legyen az bármelyik is. Mindegy, hogy Pana, LG vagy akármelyik más. Persze mondom ezt úgy, hogy Panáink vannak és megjártam már LG-vel. Igaz az nem oled, de két hetes volt.
    Egy szóval bárki aki olvassa ezt a fórumot és oled tv vételén töri a fejét, semmiképpen se a szervíz tapasztalatok alapján (vagy legalábbis ne kizárólag annak alapján) válasszon és olvasson külföldi fórumokat is, ahol nem csak LG-kkel foglalkoznak. Így válasszon szerintem belátása szerint.
    És, még mielőtt itt lekárognának, hogy LG ellen beszélek, bárki aki oled tv-t vesz, legyen az LG vagy más, gratulálok hozzá, jól választott (technológiát mindenképpen)! :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák