Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • renatto

    őstag

    válasz chros #26238 üzenetére

    7-es 8-as szériáról tényleg nem sok értelme van váltani, talán a HDMI 2.1, ami meg még odébb van ugye, pláne hogy a 4k@120Hz is csak azzal fog működni. És ugye ezek leginkább játékhoz kellenek majd.

    Még ha a panel ugyanaz is, a vezérlés más, ami magyarázhatja a különbségeket a B/C model között. Lehet nem is a jobb paneleket kapják a magasabb modellek, hanem a gyengébbeket a B. De ez mind csak találgatás.

    Tegnapi Rtings Live Q&A video: LG C9 vs Samsung Q90R vs Sony Z9F. Itt azért rávilágítanak melyiknek mik az előnyei, illetve a C9 ről is elhintenek pár dolgot pl hogy az ABL már némileg állítható, hogy fényesebb lehessen a kép (ha szükséges).

    ui: azért egy gyári fóliás csomagolást nehéz visszakrakni egy tévére ugyanúgy és még be is kell raknod a dobozba és visszaragasztanod. Amit bontáskor elvágtál vagy feltéptél.

    [ Szerkesztve ]

    KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15

Új hozzászólás Aktív témák