Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz Plebi #22924 üzenetére

    Tegnap megkaptam az új kijelzőt. A megválaszolt hozzászólásban lévő minden hiba eltűnt. Nincs szürkeség (bevilágítás féleség), pixelhiba sem természetesen. Nagyon örülök neki, gyors munka volt. Kb 20 perc alatt szétborította és összerakta a tv-t.
    Műanyag hátlapon 5 csavar ki, utána kis patentek fogják, de ezek elengedik, vezérlőt vette ki, meg a tápegységet, hangszórókat, a panel vezérlő lett csak új a kijelzővel együtt, többi vissza és kész.

    Azért az euronics ba**** meg az....., hogy egy lehasznált TV-t elad teljes áron. Károm nem lett, de azért mégis.

    Aki nagyon ragaszkodik a fóliához, mert miért ne alapon, az vegye le azonnal. LG oldalán is van egy írás, hogy a kijelző károsodásához vezet fóliával üzemeltetni. Ez is történt, túlmelegedhetett alatta és kész a baj.

    tothl (23138): Minek egy külön lejátszó, amikor a tv-nek és plexnek ezt tökéletesen kellene kezelnie? Igaz én windowson futtatok Plex Media Servert és azon keresztül nézem a TV-n, de mind a gyári lejátszó, mind a Plex app tökéletesen kezeli a feliratokat.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák