Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Joshi #21780 üzenetére

    Kérlek korlátozd magad a körülbelül napi háromról heti, de inkább csak havi egy ilyen jellegű hozzászólásra, vagy nekem kell majd megritkítani. :U

    Tudom, hogy részben valamennyire jogosnak tűnhet az, amit sugallni szeretnél, de szerintem másképp jön ez át, és ilyen formában, ilyen gyakorisággal egyértelműen többet árt, mint használ.

    Ha szeretnél és ráérsz, segíthetnél (te, vagy más Sony tulaj) majd bővíteni a Sony specifikus képbeállítással és hasonlókkal kapcsolatos szekciót (ami még nem igazán létezik, de majd szeretnék). Láttam, nyomkodtam már többet is (LCD-ket is, OLED-jeiket is), de nem érek rá vendégségben megnézni minden apró egzotikus dolgot (és van ami változhat a firmware-el, főleg ha rosszul muzsikált régen).

    Azért is szól ennyire az LG-ről a topic és az összefoglaló is (de ezt igazából te is tudod), mivel pillanatnyilag valódi konkurencia híján csak LG kijelzőpanelekről szól (a Sony RGB OLED monitora is legfeljebb említés, összehasonlítás szintjén tartozik a TV topic-ba).
    Alig van egyelőre benne készülékgyártóhoz kapcsolódó információ, de minimálisan megjelentek már benne a Sony és Panasonic szavak, ha újra megnézed.
    Később tervezek majd valamiféle összefoglaló táblázatot az összes releváns márkával (legalább felvonultatás, de akár felületes összehasonlítás szinten).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák