Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Joshi #18347 üzenetére

    "Ha tényleg Sony Fan lennék akkor azt egyedül képviselem, ellenben a többséggel akik nem azért vettek azt amit mert jobb, hanem mert olcsóbb."

    Így beszél az, aki elfogult.. ;) Te miért vagy annyira biztos abban, hogy az A1 jobb az összes LG modellnél? Talán hazavitted az összeset és letesztelted? Csak azért, mert egyesek szerint jobb, még nem biztos hogy úgy van. Amíg nincs személyes tapasztalatod, addig csak más igéjét hirdeted.

    A másik dolog pedig az, hogy egy termék ára közvetlenül nem utal a minőségére. Sokszor a dizájn, vagy az egyediség határozza meg az árat és gyakran a "tudás" nem elsődleges szempont. Lásd B&O, Bose stb.
    Ez nem azt jelenti hogy a Sony csak a külsőségre adott és nincs mögötte kiváló műszaki tartalom, de az árából megítélni valamit, nagy butaság.

    Hallottam olyan 1.2 millió Forintos dacot szólni, aminek a hangjától kifutnék a világból, de Istenítették az eladók.. és még számos esetben jártam hasonlóan hangsugárzókkal, erősítőkkel, kábelekkel .. Elsősorban a saját tapasztalat számít, nem a másoké. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák