Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Joshi #13536 üzenetére

    "A natív megjelenítésnél nincs jobb ez nem kérdés, de ha Mede8er a lejátszód akkor tök mind1, mert azt a lejátszót kenterbeveri sok lejátszó még skálázva is."

    Ez az imént írtad. Ezt én úgy értelmeztem, hogy feltételezed a Med600 használatát, nálam, most. :)

    "Full HD van bőven 350k alatt is."

    Ezt nem gondolod komolyan, ugye? Ha valaki "minőséget" szeretne de nincs fél milkája, csak max 350e, nehogy má' egy LCD-t vetess vele. Feláll a hátamon a nemlétező szőr. :) A 910V FHD esetén nem marad el képminőséget illetően a B7-től, ami elhiszem hogy fájdalmasan érinti a B7 tulajokat. Ami különbség van, az a 4k HDR miatt van, de a 910V natív FHD megjelenítése picikét jobb, mint a B7-nek, ha már ott tartunk, hogy a kákán is keressük a csomót. Ergo a FHD tartalmak kicsivel rosszabbul néznek ki B7-en. Hogy ez mennyire észlelhető nem tudom, mert nem láttam egymás mellett a két tévét, de Rtings teszt alapján van némi különbség a 910V javára. És itt nem az a kérdés, hogy mennyire látható a különbség, mert lehet hogy csak alig, de akkor is...az ósdi, 2015-ös technika (amire Te hivatkozol) gyakorlatilag megveri a B7-et.

    Nézd meg a teszteket. 1080p bemeneten a B7 9 pontot kapott, a 910V pedig a maximumot, 10 pontot. El lehet ezt bagatellizálni, de nem érdemes, mert ez elkendőzése a tényeknek. És akkor még nem ejtettem szót a kalibrációról, mert alapból a B7 7.1 pontot kap a gyárilag kalibrált értékeire, míg a 910V 8.9-et, ami azt jelenti számomra, hogy (alapbeállítást illetően) a B7 lényegesen gyengébben szerepelt a 910V-nél. [link], és [link] Akit érdekel, nyugodtan megnézheti. maga is. :)

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák