Hirdetés
- Orbitális siker: először jutott műhold föld körüli pályára Európából
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Általában mindenkinek van egy "ingerküszöbe" árban, ami fölé egyszerűen nem megy.Én is így vagyok. Flagshipeket meg inkább hagyjuk. Nevetséges az egész. Nem azzal van baj, hogy drágul minden, hanem azzal hogy milyen mértékben.
Szerencsére nem kell telefont vennem, mert ilyen árak mellet fogalmam sincs, mit vennék.
Újat biztos nem. -
Zozzo1972
kezdő
-
Graphics
Jómunkásember
-
Zozzo1972
kezdő
Nem sokban különbözik a 15C-től. Valahol már írtam. Itt valamit összekeverték. Ez akart lenni a 17C,csak az árát és a nevét elronlották. Ami most Note 17 néven fut,az meg lett volna ez,csak ezekkel az árakkal. Itt valami nagyon félre ment.
Valami ilyesmi lehet..
Akkor viszont a Note vonal megszűnt?😏 -
Orosz Mérnök
tag
Nem sokban különbözik a 15C-től. Valahol már írtam. Itt valamit összekeverték. Ez akart lenni a 17C,csak az árát és a nevét elronlották. Ami most Note 17 néven fut,az meg lett volna ez,csak ezekkel az árakkal. Itt valami nagyon félre ment.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
carl18
addikt
Én nekem a egyik gondom a kijelző a PPI túl alacsony.
IPS LCD, 120Hz
6.9 inches, 114.9 cm2 (~86.2% screen-to-body ratio)
720 x 1600 pixels, 20:9 ratio (~254 ppi density)
CPU szintén (gyenge és régi)
2x 2.4 GHz – Cortex-A78
6x 2 GHz – Cortex-A55
Viszont az akkumulátor elég erős (Si/C Li-Ion 7500 mAh)Volt erre egy mondás "fizesd a jövő árait a tegnap technikájáért."
-
mhydas99
addikt
-
Zozzo1972
kezdő
Látom a honlapjukra felkerült a 17 5g.
79900 Ft.
-
judas13
veterán
Szeméthez képest nem mondanám olcsónak.
Rohadtul nem olcsó. Örülök,hogy 120 euró körül meg tudtam venni magamnak a fent említett telómat (14 pro 5G) tavasszal, nekem az teljesen elég. És lehet, hogy ennél kb mindenben jobb és több is az persze ez itt egy belépő szint féleség kb de a mai árak ebből kiindulva hororra akadnak...
-
razorka777
veterán
-
zzola
titán
Olcsó de xar? Lehetett volna ez is a szolgen.
-
Adeeka1008
kezdő
Szeméthez képest nem mondanám olcsónak.
-
janeszgol
félisten
-
kbyte1024
veterán
-
yanna
addikt
2/32-esre, 3/64-esre tömegigény lenne világszerte...

-
Graphics
Jómunkásember
De a drágulás még jobban rávilágit jó befektetés volt a Magic 5 Pro!

512gb tárhely UFS 4.0 mellet és a 12gb ram.
Úgy látszik az AI nem csak a asztali gépek árát emeli meg.
Mivel a Memoriáját és le kell valahol gyártani pont a belépő szintű telefonok emelkednek komolyan.
Már olvastam hírt arról a Iphone 18 Pro 1400 dolláron fog indulni.
Egy "Külföldi youtuber beszélt arról" Az apple nem fogja benyelni a DRAM_NVE áremelést így be fogja építeni az árba.
Valószínűleg majd igen, hisz nem sikerült kínai ramot sem szerezniük... Meg a főni se örülne neki...
-
carl18
addikt
De a drágulás még jobban rávilágit jó befektetés volt a Magic 5 Pro!

512gb tárhely UFS 4.0 mellet és a 12gb ram.
Úgy látszik az AI nem csak a asztali gépek árát emeli meg.
Mivel a Memoriáját és le kell valahol gyártani pont a belépő szintű telefonok emelkednek komolyan.
Már olvastam hírt arról a Iphone 18 Pro 1400 dolláron fog indulni.
Egy "Külföldi youtuber beszélt arról" Az apple nem fogja benyelni a DRAM_NVE áremelést így be fogja építeni az árba.
-
Graphics
Jómunkásember
Igen az Alzán mindig minden olcsó, de a tesztből:
(8/128 GB, HUF)214 990
(8/256 GB, HUF)239 990
(12/512 GB, HUF)314 990
Igen, drágaság van. Igen a dram és flashram áremelkedés miatt. Igen akkor is ki kellé adni belépő telefont, mert meg fogják venni, mert kell az embereknek olcsó telefon.
De ez akkor is szar. Pont.Írtam bárhol is, hogy ez a telefon jó?

Úgy írod, mintha én ezt jónak írtam volna..#1 hozzászólás mindent tartalmaz. Pont. Vagy miről akartál érvelni ?
-
janeszgol
félisten
Igen az Alzán mindig minden olcsó, de a tesztből:
(8/128 GB, HUF)214 990
(8/256 GB, HUF)239 990
(12/512 GB, HUF)314 990
Igen, drágaság van. Igen a dram és flashram áremelkedés miatt. Igen akkor is ki kellé adni belépő telefont, mert meg fogják venni, mert kell az embereknek olcsó telefon.
De ez akkor is szar. Pont. -
Graphics
Jómunkásember
-
carl18
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
carl18
addikt
-
mhydas99
addikt
En ugy tippelem, az aremelkedesek miatt jovo ev elejere a hasznaltpiac is meg fog drqgulni, ugyanugy, mint Covid utan az autoknal. Lesznek akik hasznaltan drqgabban tudjak eladni majd a keszulekeket, mint amennyiert evekkel ezelott megvettek...
-
-=MrLF=-
senior tag
Igy van. Nehez nem latni, hogy a legfelso 1 szazalek lerabolja az embereket a Covid ota. Mindig van mire fogni, de a vallalatok azota rekordprofitokat ernek el evrol-evre, a billiardosok szama es merteke eszmeletlenul no mar. A vilag leggazdagabb emberenek annyi penze van egyes egyedul, hogy 150 millios lakosu orszagot kepes lenne megvenni egymaga. Ez normalis?
Nem, ez nem fog valtozni csak rosszabb lesz. Es nem az AI meg penzugyi valsag, virus tehet rola, csak az emberi kapzsisag...Nagyon jó meglátás! Hasonlóan látom, sokszor marad a használ piac egyre inkább ez lesz.
-
kbyte1024
veterán
Már mondtam 95-ért átveszem
-
szkaroly
őstag
Sztem nem aludt át senki semmit, de egyszerűen nem ér ennyit egy ilyen hulladék. Lehet akármilyen válság, meg hiány. Ráadásul nem, hogy fejlődés nincs, hanem inkább visszafejlődés van sok mindenben, több pénzért...
Sajnos az elmúlt években a többszörösére mentek fel az árak. Mindennek. Jó felé haladunk.Persze hogy nem éri meg. De némelyik flagship 600-800 ezret megéri? Samu A57 260 ezret? Sorolhatnánk tovább.
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor nem értik meg... Nekem teljesen mindegy.
Év elején lehetett tudni, akkor sokan betáraztak, jól tették.
Én meg árában nem tudtam eladni a Realme GT 7T-t. Lehet most kell majd
Nem kell egyetérteni, de az árak makacs dolgok.
Te írtad, hogy nem fog változni, ne velem vitatkozz.

-
mhydas99
addikt
Ez nem megertes kerdese. Nem eri meg.
Amikor 1 eves, ennel ketszer/haromszor jobb telefont lehet venni ugyanennyiert...
Aki meg odzkodik a hasznalttol es ujat akar keves penzbol, annak marad ez, csilivili uj keszulek, de "rohad" belulrol a gyenge teljesitmeny miatt... -
Graphics
Jómunkásember
Ti átaludtátok ez elmúlt hónapokat? Nemhogy többszörösére drágult a memória és a belső tár (kettő együtt 40 %-át adja a telefon árának), de már hiány is van belőle. A Samu A18 4G ugyanígy Helio+4 giga kombival jön. Teljesen mindegy mi került mennyibe 1, 2 vagy x éve, azok az idők nem jönek vissza.
Majd megértik
idő kell hozzá.Az SSD és HDD árakat is először a gyász fázisai kísérték...
Most meg tagadják. -
mhydas99
addikt
Sztem nem aludt át senki semmit, de egyszerűen nem ér ennyit egy ilyen hulladék. Lehet akármilyen válság, meg hiány. Ráadásul nem, hogy fejlődés nincs, hanem inkább visszafejlődés van sok mindenben, több pénzért...
Sajnos az elmúlt években a többszörösére mentek fel az árak. Mindennek. Jó felé haladunk.Igy van. Nehez nem latni, hogy a legfelso 1 szazalek lerabolja az embereket a Covid ota. Mindig van mire fogni, de a vallalatok azota rekordprofitokat ernek el evrol-evre, a billiardosok szama es merteke eszmeletlenul no mar. A vilag leggazdagabb emberenek annyi penze van egyes egyedul, hogy 150 millios lakosu orszagot kepes lenne megvenni egymaga. Ez normalis?
Nem, ez nem fog valtozni csak rosszabb lesz. Es nem az AI meg penzugyi valsag, virus tehet rola, csak az emberi kapzsisag... -
ComptonLA
tag
Ti átaludtátok ez elmúlt hónapokat? Nemhogy többszörösére drágult a memória és a belső tár (kettő együtt 40 %-át adja a telefon árának), de már hiány is van belőle. A Samu A18 4G ugyanígy Helio+4 giga kombival jön. Teljesen mindegy mi került mennyibe 1, 2 vagy x éve, azok az idők nem jönek vissza.
Sajnos az elmúlt években a többszörösére mentek fel az árak. Mindennek. Jó felé haladunk. -
szkaroly
őstag
-
ComptonLA
tag
A 12/512-es Poco M6 Pro-mat 85-ér vettem anno. Az akkut kivéve szinte bármiben jobb, mint ez. Nincs is több kérdésem. Nagyon elgurult a gyógyszer, meg az árak.
-
Graphics
Jómunkásember
-
kbyte1024
veterán
Tiszta betegek
-
DS39
nagyúr
Nem gyenge azért 4 giga rammal, 5G nélkül alacsony felbontású telefonért elkérni ennyit.
-
mhydas99
addikt
Nem is oly reg a CMF Phone 1 200 USD-n nyitott...
-
KIFLEE
tag
De én valahogy azt láttom a Kapitalista rendszerbe vagy a szabad piacon ahol a folyamatos fejlődés a cél szerintem 7,5 év után elvárható hogy lassan a közép vagy belépő szint is tudja azt a Kamerás képeséget mint amivel a Huawei P30 Pro nyított 2019 Márciusába.

Persze értem én a gyártónak nem biztos célja? Vagy hát ezen nincs haszon.
Csak én pont azt néztem ha egy telefonba "Kevesebb a Ram mint a P30 Proba a kamera is rosszabb mint a p30 Proba és(Csak egy dologba jobb) hogy új Android van rajta Az milyen fejlődés?Persze elismerem hogy a P30 Pro Flagship volt a maga idejében.
De azért egy Sony K750I (2005-ből) Egy jó telefon volt de aztán ezt a fotós képeséget 7 évvel rá nem luxus árba kaptad meg viszont.
(Akkor most konkrétan igaz a állitás) egy használt Flagship jobb vásárlás mint egy belépő gagyi...
A kapitalizmus a covid óta nem úgy műkődik mint az emberek gondolnák.
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
Note 14 5G 256/8-at vettem idén 100€-ért saját oldaláról.
-
Graphics
Jómunkásember
De én valahogy azt láttom a Kapitalista rendszerbe vagy a szabad piacon ahol a folyamatos fejlődés a cél szerintem 7,5 év után elvárható hogy lassan a közép vagy belépő szint is tudja azt a Kamerás képeséget mint amivel a Huawei P30 Pro nyított 2019 Márciusába.

Csak én pont azt néztem ha egy telefonba "Kevesebb a Ram mint a P30 Proba a kamera is rosszabb mint a p30 Proba és(Csak egy dologba jobb) hogy új Android van rajta Az milyen fejlődés?Persze elismerem hogy a P30 Pro Flagship volt a maga idejében.
De azért egy Sony K750I (2005-ből) Egy jó telefon volt de aztán ezt a fotós képeséget 7 évvel rá nem luxus árba kaptad meg viszont.
(Akkor most konkrétan igaz a állitás) egy használt Flagship jobb vásárlás mint egy belépő gagyi...
Az alsó kategóriás telefonok nem sok hasznot hoznak a gyártóknak, ezt nem cél felfejleszteni.
-
carl18
addikt
Nem mondtam, hogy jó.

De miért lenne képes P30 Pro szintű képeket csinálni, hisz alapvetően sem egy kategória még a 7 év? távlatában sem.
Fura hasonlítás. A 2.0 turbómotor sem szivárgott le a Skoda Fabiaba... Ez nem úgy van, hogy a csúcscuccok majd megjelennek évek múltán az alsó szegmensben...
Nem fejlődik már olyan léptékben a mobil szegmens alsó fele, sőt nem is érdekel a gyártóknak.

Van néha egy két jó ajánlat ( pl. realme 14 5G, de lehetne sorolni még.A Huawei itt annyira nem releváns, a gyártó dolga, hogy miért hagyta Android 10-en.

-
kbyte1024
veterán
Nem mondtam, hogy jó.

De miért lenne képes P30 Pro szintű képeket csinálni, hisz alapvetően sem egy kategória még a 7 év? távlatában sem.
Fura hasonlítás. A 2.0 turbómotor sem szivárgott le a Skoda Fabiaba... Ez nem úgy van, hogy a csúcscuccok majd megjelennek évek múltán az alsó szegmensben...
Nem fejlődik már olyan léptékben a mobil szegmens alsó fele, sőt nem is érdekel a gyártóknak.

Van néha egy két jó ajánlat ( pl. realme 14 5G, de lehetne sorolni még.A Huawei itt annyira nem releváns, a gyártó dolga, hogy miért hagyta Android 10-en.
Hmm.....meg hmm...,,ez az idei s6éria ahogy elnézem netto kuka mind
és miért nem szivárog le a 2.0 turbó???én szeretném
-
Graphics
Jómunkásember
Sajnos ettől ez a telefon még nem lesz jó "Deal".
Szinte biztos vagyok még mai napig nem képes P30 Pro szintű képet csinálni.
Pedig a P30 Pro "ERA" óta eltelt 7 év. Ennyire komoly lenne mai napig a Huawei fotó képesége? vagy a memória válság emel a árakon?
A másik a P30 Proba 6gb ram volt még is leragadt android 10 mellet.
Nem mondtam, hogy jó.

-
carl18
addikt
Sajnos ettől ez a telefon még nem lesz jó "Deal".
Szinte biztos vagyok még mai napig nem képes P30 Pro szintű képet csinálni.
Pedig a P30 Pro "ERA" óta eltelt 7 év. Ennyire komoly lenne mai napig a Huawei fotó képesége? vagy a memória válság emel a árakon?
A másik a P30 Proba 6gb ram volt még is leragadt android 10 mellet.
-
Permet Elek
senior tag
Nem kötekedésképp.
"Szigorú Google-követelmények: Azok a készülékek, amelyek 4 GB RAM-mal rendelkeznek, nem frissíthetők a normál Android 16-ra. Ha a gyártó mégis kiadja rá a frissítést, az csak az Android 16 Go Edition lehet."
-
Graphics
Jómunkásember
Vannak itt árak, ahhoz képest gyenge a HW és tényleg szerintem túl keveset add.
UFS 2,2?
(Olcsón érkezett Magyarországra a Redmi 17) Magyar termékoldala a 4G-s modellnek van: 69 990 forintért lehet 4/128 GB-os és 84 990 forintért 4/256 GB-os
Bocsi hol az olcsó?
Nekem a Magic 5 Pro-ba van 12gb ram és UFS 4.0 512 tárhely mellet. Közel se egy liga a két telefon
A hír erre reflektál, ugyanis pár napja sokkal drágábban listázták a lengyeleknél. De a hírben is linkelve van amúgy.
-
carl18
addikt
Vannak itt árak, ahhoz képest gyenge a HW és tényleg szerintem túl keveset add.
UFS 2,2?
(Olcsón érkezett Magyarországra a Redmi 17) Magyar termékoldala a 4G-s modellnek van: 69 990 forintért lehet 4/128 GB-os és 84 990 forintért 4/256 GB-os
Bocsi hol az olcsó?
Nekem a Magic 5 Pro-ba van 12gb ram és UFS 4.0 512 tárhely mellet. Közel se egy liga a két telefon
-
Zozzo1972
kezdő
Nem tudok újat mondani...
Maradjunk annyiban, hogy az új belépő a Note széria.
Abból is a friss egy csöppet gyenge.
Most a Note 15 5g lehet jó vétel ár érték arányban. -
KIFLEE
tag
4/256gb zseniális párosítás.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyiért ez szar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 Ryzen 3 PRO 4450U / 8 GB / 256 GB SSD / 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Dominator RGB 5600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi 17T Pro 512/12GB Fekete / 24 hónap jótállással
- Asus AMD Radeon R7 250 OC-2GD3
- Honor 90 / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Újat biztos nem.