- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon helyes
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VTom
veterán
Várjuk, várjuk.
Csak az a baj, hogy akkor majd mással magyarázzák meg a "prémium" árat.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
joey04
titán
tehát az ár nem változik, de a haszon nagyobb lesz.
-
tibaimp
nagyúr
Én azért abban bízom, hogy most már elkezd folyamatosan nőni a kereslet az OLED TV-kre és monitorokra is, így meg nő a kínálat is, egyre több gyártó lép be ebbe is, így hátha ténylegesen, látványosan csökkennének az árak is. A következő monitorom, jó lenne egy 32 colos UHD/4k OLED valami .
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Pro Koryak
addikt
Ja, mindezt a hanyatló nyugaton. Itthon a fincsi infláció + erős Forint miatt várhatóan elmarad.
-
szivacs30
csendes tag
Beléptünk egy korszakba ahol az előállítási költség és a végső árcédula között nincs összefüggés. Az egyetlen dolog ami árcsökkenést okozhat a kereslet csökkenése bár már ebben sem vagyok biztos ha a pc alkatrészekre gondolok
-
Foglalt név
addikt
Kinek mi. Én is beugrottam ennek az OLED őrületnek. A QLED-hez képest egy előnyt éreztem, a betekintési szögek jobbak. (Ha valaki feliratot használ az még lehet érv.) Cserében érzésre gagyibbak a színek és nincs fényerő. (Alapvetően a természetes dolgokat szeretem, nem tolom égbe a szaturációt.) Munkára pedig iszonyat zavaró lenne, hogy folyamatosan védi a panelt és sötétíti össze-vissza az automatika.
u.i.: 2 hétig csak állítgattam és próbáltam DoVi-t is rajta.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért erre kíváncsi vagyok.
duree54
-
jerry311
nagyúr
Ugyan már!
Mostanában az a divat, hogy ha az előállítási költségek csökkennek is, attól még a végfelhasználói ár marad ahol volt, vagy inkább emelkedik. -
bteebi
veterán
Mi az, Japán fluor(id) nagyhatalom lenne? Oké, macerás anyag a fluor, de attól függetlenül meglep, hogy a nagy tisztaságú HF előállítása annyira nehézkes lenne.
Persze hatalmas különbség lehet nagy tisztaság és nagy tisztaság között is. 99,95% is nagyon tisztának számít, másik oldalról nézve viszont még mindig van benne 500 ppm valami. És az jó eséllyel legalább a tízszerese annak, amit a gyártók megengedhetnek maguknak.
A fluorozott poliimidnél mondjuk sokkal inkább el tudom képzelni a technológiai problémákat.
Na de akkor is, feszült viszony miatt a fluoros vegyületek kereskedelmét korlátozni? Nekem nagyon viccesnek hangzik, még ha gazdaságilag elég nagy jelentősége is lehetett.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
icp1970
senior tag
Örvendetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27'' GARIVAL, UltraGear QHD 2560 x 1440 Nano IPS 1ms 144Hz G-SYNC Monitor (27GN850-B) LG USA
- Samsung G5 Odyssey - LC27G55TQWRXEN 27" inch 2560x1440 144hz Ívelt VA Gaming monitor eladó
- Alienware
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell P2422H 24" IPS LED FHD 16:9 HDMI VGA USB 3.2 HUB PIVOT újszerű monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen