Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • erdey_a

    őstag

    válasz faster #4982 üzenetére

    Te is összemosod a két dolgot. Esőben a tüzijátékot nyugodtan meg lehet tartani. Sőt, a lézersónak még jót is tesz, mert látványosabb. Igaz, hogy most szél is jött, de ez nem okozott problémát szerencsére. Ezt a ''sok rakéta nem gyulladt meg'' c. dolgot meg már vagy 8 pirotechnikus megcáfolta. Ha nem gyullad meg, akkor benne marad a csőben. HA meg már onnan kijött, akkor az a fizika törvényeinek megfelelően fel is robban.
    Tény, hogy a szél földközelbe nyomhatja, de most nem ez okozta a gondot.

    Azt gondolom, hogy gyerekkel, vagy anélkül, annyi ész mindenkibe szorul, hogy felnéz az égre. De ha nem tette, akkor sincs semmi gond. Legfeljebb megázik. Senki nem tudhatta előre, hogy az esőn kívül hatalmas szél is lesz.
    Győrben lakom, a tegnapi vihar tőlünk ment arrafelé. Én fél nyolc körül értem haza, és ahogy becsuktam magam mögött az ajtót, eleredt az eső. Szél nem volt, csak eső. Ugyanakkor rémülten hívott Barátnőm (kb 5-6 kilométerre lakik), hogy náluk szélvihar van. Nálunk meg csak eső volt. Csak azt akarommondani, hogy nem lehet megjósolni a vihar útvonalát és erejét sem.

    Lehet hogy lefújják az egészet és egy csepp eső nélkül fél óra alatt elhúz a felhő, vagy épp az ellenkezője.

    Vérboci

Aktív témák