- ASUS notebook topic
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] ASUS blog: Vivobook Pro 16X OLED notebook
- [Re:] 20 milliméterbe sűrítette bele a Cougar legújabb billentyűzetének komponenseit
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #3399 üzenetére
az olyan videó mondjuk tetszik, amikor beállnak a hekus elé, bemutatnak vastagon, majd gázt adnak, és el .... a hekus meg még a villogót sem rakja ki, mert nincs értlelme, .. egyrészt esélytelen, másrészt meg provokálni végül is lehet, hogy lehet ...
nétem o.ban van még egy ghost rider (vagy mi .. ) nevű fickó, full feketében nyomatja, és folyton a zsarukkal szívózik ... :-/piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz
burgatshow #3404 üzenetére
maj' utánanézek holnap .... mer' nem itt van, ha megvan még .... (-:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
burgatshow #3404 üzenetére
ha adsz ftp-t, videót is kaphatsz!
-
-
Racecam
MODERÁTOR
Jaj de jó, enyém lett az utolsó hozzászólás a poltopikban, zárás előtt!!
Bi-bi-bí!!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rii
nagyúr
válasz
Agostino #3408 üzenetére
középső volt .. két kézzel .... és elég sokáig ''magyarázta'' a rendőröknek az ''egyezményes'' jelet ... (-: de mindegy ... lehet én néztem be!!!
Thom: úgy látom Volkovy-tól kaptál már egy jobb, egy végső megoládást (-:piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Agostino
addikt
Nahh ez nekem is a halálom. 100al gurulok, szól a zene, elvagyok mint a befőtt, erre nyijóóóóóó, és valami elsuhan mellettem. Hát mit ne mondjak majd jól megijedtem. Mellesleg nem értem, hogy ennyire hogyan lehetnek felelőtlenek, sosem tudni mi kerül eléjük, de akkor aztán vége a dalnak nagy sebességnél.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz
_Volkovy_ #3424 üzenetére
Na igen. Ilyen vidom is van, igaz, ott egy kereszteződésben gurulnak a motoros elé, hát abból sem maradt sok gondolom. Haverom akar mocit venni mostanában, próbálom rábeszélni a kocsira de hajthatatlan. Az sem veszi el a kedvét, hogy nemrég vett a városban egy srác mocit, persze rögtön egy bika gépet, ráült, neki Pécsnek, kanyargós úton benézett valamit, aztan másnap a rendőrök kopogtak együttérező arccal a szülei lakásának ajtaján.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
ngabor2
nagyúr
állítólag valamelyik elektronikai boltban most akciós vérnyomásmérő van. egy pár honlapját átnéztem, de semmit nem találtam. valaki nem tudja esetleg, hogy melyikben van? anyám nem igazán tudja leolvasni az analóg, mutatós vérnyomásmérőt, és néha elég macerás is normális tempóban leengedni.
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #3427 üzenetére
Őszinte leszek: van úgy, hogy én sem. Talán azt hiszem 0 könyvet olvastam, idén eddig egyet. Amilyen írásokat olvasgatok, amúgyis inkább a neten vannak fenn.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #3424 üzenetére
Az igazán durva a párhuzamos közlekedést végrehajtó két autó között előzés. Főleg, ha a belső sávban lévő úgy dönt, hogy visszasorol a külső sávba, ás az idióta vadbarma motoros épp egy ilyen pillanatot választ arra, hogy elsuhanjon a két autó között. Elég képies a fantáziátok, ugye? És ne mondja senki, hogy ha 140-nel elhúz egy 110-zel haladó autó mellett, akkor a jobb oldali tükörbe is belenéz, mielőtt visszasorol...
tildy: csupa szépirodalom, mi?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rii
nagyúr
Gambit: igen, tényleg .. most, hogy mondod, nekem is eszembe jutott, hogy a rendőrautók volvo-k voltak, (vagy legalábbis volvo kombira kisértetiesen hasonlító)
nem tudom, miért hittem azt, hogy német, talán mert a németek ilyen sebesség mániások ... köztudottan.
--------------
megyek normafára. Most. drótszamáron. Merre van normafa? Égtáj, szélességi-, hosszúsági fok is elég lesz.
------------------------
nekem (is) megvan a vélémenyem (de a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de általában csak kevesek mutatnak érdeklődést ez irányban) a városban, járdán ''tépő'' kerépkárosokról, a vársoban gyorsuló autósokról, motorosokról, de inkább nem mondom el, mert megyek normafára .... Merre van normafa?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid #3432 üzenetére
Ezt már megtaláltam én is tegnap .... :-P [link]
de nem tudom merre vannak ezek a buszok ... észak dél nyugat kelet?
Na császtok ... megyek normafára....
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #3430 üzenetére
Nem komálom a szépirodalmat. Sem a romantikus tinilányregényeket.
Tavaly egy ~ 6-800 oldalas symbianos DEveloping series 60 application könyvet kaptam (de nem soakt olvastam bele) , idén pedig Anthony de mello : A szeretet útja-t olvastam ki. [link]
Korábbról Albert Hoffman: LSD, my problem child című könyve volt terítéken"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bash
őstag
válasz
Nem kell ahhoz semmiféle átsorolás, puszta véletlen is elég: [link].
http://bashtravel.com/
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Jaja, ez egy tipikus baleset forgatókönyve.
Én mindig belenézek a tükörbe, sőt a jobb vállam fölött ki is nézek az üvegen.
Muszáj, sok az idióta. -
föccer
nagyúr
Rendezett egy újonc egy kis ámokfutást a moderátort keresekben. Írtam neki privit, hogy keressen meg, de még nem válaszolt.
Ha lehet nem bannoljátok egíből oksa? Legalább egy esélye had legyen.. -
föccer
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #3445 üzenetére
Affene. PEdig mindent megtettem.
De most márl legalább tudom, hogy miért nem válaszol
off: miért nem találom a 'Miért moderálunk' topiko'??Nem ez a címe?
láttam, hogy kiosztott az ps-2-es topikjában.....
Csak nem te voltál az aki felhíyvta a kedves modok figyelmét....... :?
[Szerkesztve] -
norbiphu
senior tag
-
Kiskokó
veterán
Hát ja a Ghost riderből nekm csak a másodi krész van meg de az nagyon állat ! pályán csávókánál a bukókamera.. 280-al megy már 12ezren pörög behúzza magát minnál gyorsabban menjen a buzi meg a hayabusháal lazán egykerekezve elmegy mellete..
Nemtudnátok ani iylen motor videó cimeket amiki iylen durvák avgy hogy a zsarukkal szórakozik stb az is ghsotrider ?
kösz
[Szerkesztve]| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Aktív témák
- Gigabyte B660M DS3H DDR4 Garanciával!
- ÚJ! ASUS PRIME H570-PLUS
- Corsair I Gamdias I Sharkoon I Fractal Design I Kolink I Aerocool I Thermaltake I Számítógépházak.
- Bontatlan! Thermaltake Floe RC Ultra 360 CPU Memory AIO processzor vízhűtő!
- BOMBA ÁR! Vadonat új iPad PRO 11 2021 3.gen! M1 CHIP! 128GB WIFI space gray! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest