- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- [Re:] A háromtagú Tab S8 családban az Ultra lesz az igazán durva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS hangkártyák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid #3296 üzenetére
Bwaaa, elnézést
Javítva lett
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Ultram3jor #3301 üzenetére
Egyforma szélesek a gombok, a jobb kattinthatóság érdekében, de a lényegesebb dolgok: Most úgy működik Opera és IE alatt is minden, mint (eddig) FFox alatt... azt leszámítva, hogy most már nem mondja hogy ''hiba'' ha link vagy kép beillesztésekor a mégse gombra kattint az ember. Illetve ha ki van jelölve vmi, és akkor nyomja meg hogy link vagy kép, akkor a kijelölt cuccot teszi L vagy IMG tagok közé.
(Meg az U gomb nem így néz ki: [ U ] hanem már tényleg csak az U van aláhúzva. És csillagocska sincs IE alatt.)Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
-
Drizzt
nagyúr
Lassan húzok italozni. Először a Sch-val szembe, aztán vagy Zp, vagy Underworld, vagy Süsi, vagy akármi más.
-
swingit
újonc
vagyok megin' és tessék békén hagyni!
Nem kell bezárni a topicot, főleg ha azt se tudod mit zársz be, mert nem ismered a fizikát. -
Panther
HÁZIGAZDA
Látom hsz-ablak-módosítás helyett atombant kellett volna csinálnom ma.
De nem baj, most végre nem voltam rest...
peterkeT: De lett (elvileg). Nyomj egy reloadot a válasz ablakban.
[Szerkesztve][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #3308 üzenetére
pszt, előbb-utóbb technikai okokból abba fogja hagyni. legalábbis egy időre.
de inkább beszéljünk a piálásról, mindjárt iszok egy kis szamorodni édest. nagyon finom, itatja magát, de hamar üt, utána meg ég a gyomrom. nem baj, van rennie antacidumomelő is készítem.
[Szerkesztve] -
bobsys
addikt
Ma volt az utolsó munkanapom a melóhelyen. Jó szarul is vagyok miatta. A cca 150 emberből 130al beszélgettem ma és mindenkinek volt egy-egy kedves szava, mondata hozzám. Visszakaptam azt amit a munkám során tettem és megerősítettek abban, hogy jól csináltam a munkámat. Mindenkivel nagyon jól kijöttem csak egy emberrel nem. És természetesen ez az ember volt a főnököm. Csak és kizárólag miatta kellett eljönnöm. Az egész cégben kb. 10 ember kérdezte, hogy miért megyek el. Mindenki más tudta, hogy nem lehet együttdolgozni a főnökömmel. Azt hiszem elkezdek sörözni.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
nagyúr
válasz
parandroid #3312 üzenetére
Reload a válasz ablakban?
MIndenesetre működik.
Fura egy állat ez az Opera...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
XSiGma
aktív tag
nemtom ki nézi a fókuszt de ami most megy elég érdekes
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
engem sajnos/szerencsére túl sok szál köt a cégemhez, nem lenne egyszerű (és túl értelmes) eljönni. a főnökök többsége sajnos hasonló kategóriába tartozik, az előzőt én is jobban bírtam. azért nem mindegy, hogy egy főnök kihúz a sz@rból, vagy bele se lök... ez utóbbit valahogy jobban bírom értékelni.
-
Bubu79
addikt
A probléma ismerős - szerintem sokan jártak már így rajtunk kívül is...
Én speciel nem bántam meg a váltást - elég nagy fricska volt a főnökömnek azt is, hogy az a cég, ahol eddig a karbantartást csináltam az ő cége égisze alatt, kapva kapott az alkalmon és alkalmazott...
Akikkel jól kijöttél nem haltak meg - nyugodtan tarthatod velük a kapcsolatot, a jövő pedig még sokkal jobbat is hozhat
Csak ezért ne kezdj el sörözni - az nem vezet sehová ( legfeljebb az alkoholizmusba, de az szerintem nem olyan jó buli, hogy nap-mint-nap műveld )"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid #3316 üzenetére
Olyankor tölti újra a CSS fájlokat. De mivel most már az új van a géped cache-ében, többé nem fog kelleni frissíteni ott.
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
-
burgatshow
veterán
Bocsi félre...
[Szerkesztve]Eladó iPhone XS Max / 11 Pro Max üvegfóliák: https://hardverapro.hu/apro/iphone_xs_max_11_pro_max_uvegfoliak/friss.html
-
Bubu79
addikt
Közben elolvastam még egyszer a hsz-edet és másodszorra nekem is az volt a benyomásom, hogy félreértelmeztem a mondanivalódat és csak egyszeri alkalomról van szó...
Bocsi
Sajna van olyan ismerősöm, aki napi feszültségoldónak használja az alkoholt - Ő állítólag bort iszik ( kannás, tablettás rettenet... ).
Rajta keresztül elég jó képem lehet arról, hogy milyen következménye van az ilyen fajta ''nyugalomvágynak'' és nem igazán szeretnék hasonló helyzetbe kerülni...
Sajnos Neki hiába beszél az ember - meggyőzhetetlen..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bobsys
addikt
Az alkoholizmustól nem félek. Ritkán iszom alkoholt, elszoktam tőle. Már nem megy úgy mint pár éve
Múltkor összeültünk a cimborákkal és 4pohár whiskey csúszott le úgy 3, 3és fél óra alatt.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
gozso
senior tag
megihato meg a sor, ha a cimke szerint 5 napja lejart a szavatossaga?
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
Bubu79
addikt
Vettem
Nekem tulajdonképpen már egy borízű alma is kétnapos fejfájást okoz, úgyhogy óvatosan szoktam szeszelni... ( Az ismerőseim szerint ha már az UFO-król beszélek, akkor már nem nagyon kell többet innom, mert már jó idő van)
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
Nézd, bontsd ki, és kóstold meg. Ha iható és nem érzel semmi mellékízt, akkor idd meg nyugodtan.
Egyébként én mindennel így csinálom, ha lejárt a szavatossága. Kostol, és ha nem ízlik, kuka.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
KrenAtesz
veterán
válasz
burgatshow #3325 üzenetére
Nekem tetszik.
-
BLiNk3r
senior tag
Persze, semmi gáz nincs vele
Egyik ismerősöm nemrég beállított egy összejövetelre jópár üveg Stellával, mondván, hogy olcsón sikerült hozzájutnia, féláron árulták a boltban.
Örültünk, iszogattunk, közben nézegettem az üveget, és láttam a címkén, hogy majd' 1 hónapja lejárt. -
burgatshow
veterán
Meghazudtoltam Murphy-t!
Előbb leesett a kenyeremről a szalámi és nem a majonézes felére esett...
Vagy ez csak a vajas kenyérre vonatkozik?Eladó iPhone XS Max / 11 Pro Max üvegfóliák: https://hardverapro.hu/apro/iphone_xs_max_11_pro_max_uvegfoliak/friss.html
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow #3333 üzenetére
Te unatkozol Kedvesem?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow #3333 üzenetére
1 kísérlet - nem kísérlet.
2 kísérlet - fél kísérlet
3 kísérlet - 1 kísérlet, de 1 kísérlet nem kísérlwt
ejtsd le még min. 2x a kenyeret.
másrészt a bölcs izraelita vallási vezető mit mondana erre: biztos, hogy a kenyér jó fele volt megkenve?
mod: egy órája ez a fél literes flakon még tele volt szamorodni édessel. most már üres. asszem mehetek aludni
holnap beteglátogató, hétfőn meg oda megyek, ahova az ember eggyel többször megy, mint ahányszor jön.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
ladybug #3335 üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek? Igen.
Senki nincs itthon csak a húgom, de vele nem lehet társasági életet élni mert éppen kamaszodik, szóval akármit csinálok, lázad! Totál kész vagyok és még csak péntek van...
ngabor2: Én ezt sörrel ismertem:
1 sör nem sör
2 sör fél sör
3 sör 1 sör...
[Szerkesztve]Eladó iPhone XS Max / 11 Pro Max üvegfóliák: https://hardverapro.hu/apro/iphone_xs_max_11_pro_max_uvegfoliak/friss.html
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow #3337 üzenetére
erre mit mondjak (mármint az első felére): ''a vérfertőzés maradjon a családban...''
jóvan, megyek magamtól is, nehogy komolyan vegye valaki!
mod: más: most már biztos, hogy valahol fordítva vagyok összerakva. egész húsvét alatt zabáltam... erre fogytam 5 kilót. nooormááális?
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow #3337 üzenetére
De puhány vagy. Ha vkinek, legalább Neked kellene megérened őt, hiszen nem vagy olyan sokkal öregebb.
Ha majd gyereked lesz, na, akkor leszel ki igazán a kamaszkor miatt.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
burgatshow
veterán
Najó, most lett tele a tököm a relatív útvonalakkal. Hogy a bűbánatért nem képesek az FCKEditor programozói úgy megcsinálni szerencsétlen terméküket, hogy ha azt mondom neki hogy ../, akkor az oda is mutasson ne pedig azt köpje a búrámba hogy ''A file nem található a szerveren!'' Grrrrrr...
Ezt a részét gyűlölöm a programozásnak....
ngabor2: Na ezt én is így gondolom!Mármint, hogy menjél aludni...
Fogytál? LOL én híztam 2 kg-ot! De izomban!
Najó, viccet félretéve tényleg. Vagy nem 'tom, mindenesetre mostmár 70-et mutat mérleg, háj viszont nem sok....
Lehet, hogy most kezdek el majd férfiasodni?
A magasságom már megvan, 180 vagyok....
ladybug: tudom, de akkor is.... Nyílván nem fogom őt emiatt cseszegetni, de ha nekem 1xer társasági életre van szükségem (vagy legalább arra, hogy valaki foglalkozzon velem) akkor nem tudok mit tenni...
És még a disco sem megy ma...
Kamaszkor ide, vagy oda. Nem tök mind1? Néha má' magamtól is hülyét kapok...
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #3338 üzenetére
Esetleg postázhatnád az összerakási útmutatódat - egy 10-est szívesen leraknék így én is
t|-|om!: Akkor a mélységünk majdnem egyforma - én 183 vagyok, csak ehhez a súlyarányom nem az igazi... A 103-at kicsit sokallom - szuszogok, mint a d.sznó.. de már legalább nem 116...
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow #3340 üzenetére
Társasági élet. Kérlek, fejtsd ki nekem - Te, aki már nem vagy kamasz
-, hogy mit is jelent ez Neked?
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ngabor2
nagyúr
ezt a szülőktől kellene megkérdezni, húsvét előtt 95 voltam. ma meg csak (?) 89.7-et mutatott 2 hitelesített mérleg is. és lehet, hogy csak húsvétkor és karácsonykor működik (akkor is fogytam...)
amúgy min. egy 10-est én is szívesen leraknék.
ennyi mínuszt egyszerűen nem lehet napi 2x15 perc biciklizésnek betudni.
monnyuk zé barátom is csodálkozott, hogy igen hamar fenn voltam a csengetéstől számítva 4. emeleten, és mégcsak nem is lihegtem. jó dolog mégis ez a bicikli, igaz, az első napokban érdekes volt lejönni a 2. emeleti öltözőből... (holnap. aki teheti, menjen el a critical mass-ra!)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #3343 üzenetére
''ennyi mínuszt egyszerűen nem lehet napi 2x15 perc biciklizésnek betudni.''
Az biztos, mert ennyit én is szoktam bringázni melóba menet, meg hazafelé... Az a baj, hogy nálam sem a szobamérleg mondja ezt, hanem a cégnél található OMH hiteles, max 150kg-ot mérő szerkezet..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow #3340 üzenetére
Nem tudom mennyire megnyugató az a tudat, hogy jó bő 10 évvel idősebb fejjel is nekem is életre lenne szükségem (vagy legalább arra, hogy valaki foglalkozzon velem) .
Na megyünk bulizni?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
burgatshow
veterán
válasz
ladybug #3342 üzenetére
Azt nem mondtam egy szóval se, hogy nem vagyok kamasz. Csak már kifelé megyek szerintem a kamasz koromból, elvégre fél és 18 vagyok. (Jesszusom, már 18? Kimondani is fáj...)
Számomra a társasági élet az azt jelenti, hogy haverokkal elmenni valami kellemes bárba, iszogatni egy-két üveg sört, és közben beszélgetünk egy csomó mindenről (világ hatalmas problémái, saját élmények vagy mittomén), ha pedig nem a haverokkal, akkor mondjuk a családdal leülni és 1 jót társasozni vagy elmenni sétálni (nem is olyan régen a gyengébbik nemtől származó szülőmmel még csináltuk is de mára már ha csak kiejtem azt a szót, hogy séta, felérek egy halott emberrel), vagy valami.
Mindenesetre nem azt, hogy du. hazajövök a suliból, bedobok 1 vagy 2 tál kaját a búrámba, átöltözöm, és megyek a gép elé vagy edzeni.
Ezekkel csak az a baj, hogy az edzést sem csinálhatja az ember du. 3-tól este 8-ig, mert hasznosnak ugyan hasznos, de hogy a 3. nap után már olyan csömöröd lesz tőle, hogy ihaj. Arról meg már nem is beszélek, hogy bele is fásul az ember, szóval megunja. Mindig ugyanazok a gyakorlatok, ugyanaz a mennyiség...
A gépezés, ha úgynézem lehet szórakoztató meg hasznos is. Előbbi azért mert nekem néha jól esik, hogy hetente 1-2 alkalommal leülök játszani 2-3 órát, mert akkor tudom, hogy jól éreztem magam. Utóbbi pedig azért, mert lehet utána olvasni sok midnennek: hírek, fórumvagy akármi.
De hidd el, már nagyon tele van a hócipőm ezzel a mindennapos napirenddel.
Péntek van, az idő még fiatal, de az egyik haveromnak se jutott eszébe, hogy esetleg elmenjünk valahova. Tudom, nekem is van szám, de akkor is. Mindegyik tudja, hogy pénteken semmilyen programom nincs, szal lazán beleféren 1-2-3 óra lógás valahol a városban. Most is tudom, hogy hol vannak, de engem meg illemre is neveltek, és nem állítok be oda hivatlan vendégként, ahova nem hívtak. Ez van.
Szóval számomra ezt jelenti a társadalmi élet fogalom...
tildy: Találka 12-kor a Keletiben?
ngabor2: főleg, hogy magasabb nálam tildy ahogy a Don Pepe-s talin elnéztem, és lehet, hogy bennem van a hiba, de engem irritál, ha a ''párom'' magasabb nálam...Tildy, ezt ne vedd sértésnek kérlek, nem annak szántam...
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow #3348 üzenetére
18..? És innentől egyre gyorsabban telik az idő...
-
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow #3348 üzenetére
pont msot kérdeztem épp hugim, hogy két iylen vén trotty, mitn én emg a barátnőm, vidéken hova tudunk elmenni szombat este olyan helyre bulizni, ahol nem néznek ki minket a magunk 26-27 évével... De nem nagyon tudott rá felelni
Táncolni szeretnénk, de valahogy nem úgy , hogy körülöttünk mindenki 15 éves...
Thom: nem vettem annak. Egyébként is csak poénkodom. Részben a saját nyomorúságomon.
És nekem még hugi sincs itt, akivel lehetne hülyülni, lassan 5 napja üres a lakás
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Intland Software
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest