Hirdetés

Aktív témák

  • neduddki

    nagyúr

    válasz Gambit #1796 üzenetére

    HI!

    Kulso aranykerek sem jaccot nalatok??? kivolt ajelotetek???
    ez a rovid osszefoglelo de halvany lilakodomnincs hogy akkor kinek mentunk:- )))) de ha Racz Gabika szervezte akkor ott voltam oleg sokat... es akkro vagatta le a gyonyoru hosszu hajat:- )))

    XIX. (2000)
    A főszervező Rácz Gabriella volt. Nagyon szoros verseny alakult ki Bob Dealer (Hankó Ákos) & the Smoke és James Gondék (Bacskai István) között, ami végül az előbbi javára dőlt el. Őket követték Kukorica Tamás (Nagy J. Tamás) és az őstermelők, akik rendkívül ötletes feladatmegoldásaikkal, rengeteg morzsolt kukoricájukkal, valamint Vitézzel (a malaccal) nagyban emelték a rendezvény ''színvonalát''. Harmadik lett a Levi's Team (Balogh Levente), akik a nagyon színvonalas filmjükkel vívták ki a közönség elismerését. Végül, de nem utolsó sorban meg kell még említeni Piadonét (Szalontai Ferenc) és maroknyi elsős csapatát, akik szintén becsülettel végigküzdötték ezt a 6 napot.


    udv

    neduddki

    https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Aktív témák