Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canon500D

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemerei kollégával ellentétben én már túl vagyok a vásárláson. És pont a linkben szereplő készüléket sikerült elsajátítanom. :DD (A kezelését koránt sem!)
    Igen hamar rájöttem, - köszönhetően az olvasottaknak is - hogy egy teleobjektívre is szükségem lesz a Kit obi mellé. Egy ismerősöm váltig állítja, hogy a Canon 75-300/F4.0-5.6 EF III "nekünk" elég. Bármennyire is szimpi az ára, pont emiatt tartok a minőségétől. Celby könyvében olvasottak alapján, örömmel venném meg a dicsért Canon 24-70/F2.8 USM EF-L-t, de ez sajnos nem áll módomban. Tehát nem fogok tudni olyan szintű képeket készíteni... Én a Canon 55-250/F4-5.6 EF-S IS-re gondoltam, azt is ebay-en keresztül. Érdekelne a véleményetek ezzel kapcsolatban.
    Gondolom ez is idetartozik. Jelenleg úgy veszem észre, hogy a makró fotózás vonzana a legjobban. Olvastam több helyen is (a könyv is említi) a makrogyűrűkről. De nem tudom milyen objektívhez a leghatékonyabb és melyiket lenne érdemes megvenni. Vagy felejtős és spórolás indul egy makróobjektívre?

    Előre is köszi, üdv

    Fishi

    Kockázat nélkül nincs rizikó...

Új hozzászólás Aktív témák