Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csupa csaki

    tag

    Sziasztok,
    Erdekelne, hogy Ti ajanlanatok e Canon 70D-re Canon 70-200 f/2.8 IS obit (Mark I) vagy teljesen megfelel a Tamron 70-200 f/2.8-as alternativa is. (esetleg egy Canon 70-200 f/4) Most talaltam egyet nagyon kedvezo aron, marmint Canont.
    Amit levaltanek vele az a Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD. Gondolom azert jol muzsikalna croppon is. Nem olcso a draga, de en ugy vagyok vele, hogy 1x kell megvenni, kesobbiekbe ugy is beruhazok egy FF-re. (itt akar 1-2 evrol is beszelhetek)
    Igen, jon a kerdes, hogy mire hasznalnam, mi a fobb profilom. Egyelore lelkes amatornek tartom magam, aki nemreg kanyarodott el a portre, modellfotozashoz, de nagyon keresem a lehetoseget, hogy el tudjak valakivel menni masodfotosnak eskuvore.
    Ami meg egy picit ehez a temahoz kapcsolodik, de megis off-ba rakom az a Canon 70D fokuszproblemaja. Jelenleg 4 obim van (Tamron 17-50 f2.8, Canon 50 f1.8, Canon 85 f1.8 es a Tamron 70-200) amiken a tele kivetelevel mindegyiken kellett allitani manualisan a menuben, nem is keveset. Ugye mind back- mind pedig front fokuszra is +/-20 lepeskozt lehet allitani, nekem +15-on mondhatoak elesnek a kepek. Kerdes, hogy varhato azert, hogy az L-es obinal nem kell majd ennyit nyuglodnom, hogy eles kepeket produkaljak? Nyilvan kiprobalom, mielott megveszem, de azert szeretnem tudni mire szamitsak. Volt mar valakinek tapasztalata ezzel az obival Croppon?
    Koszonom a segitseget! :R

Új hozzászólás Aktív témák