Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Ilidzser #18413 üzenetére

    - Garis 24-70 Tami úgy 230 körül pörög a használton. Persze a "pörög" túlzás: egy srác ilyet keres már jó ideje, majdnem odaadtam neki az enyém, aztán letettem róla.. sehol nem talál másik használtat Nikonra. Tartja aki tudja szerintem, mert 1) sokat bukik új árához képest még 230-cal is (én 340-ért vettem), másrészt még kompromisszumokkal is egyszerűen nagyon jó FX standard zoom. Gari nélkül, ha az 5 év sincs rá regizve, Tamron lévén én .. :N .. nem akarok szemét lenni, de mocsokul alkudnék.. Ez egy összetett zoom obi, stabival. Bármije megmakkan (stabi szerkezet, lencsetagokat állítani kell, egyéb), zsebbenyúlós gar nélkül.

    - Garis 70-200 Tami, a VC-s, 310 körül használtan. Fentebbiek ide is érvényesek: ha benézte és nincs az 5 év kiterjesztett garira regisztrálva az obi (ami ráadásul csak a regisztráló személyére szól, át nem ruházható), vagy lopott cucc, le kell alkudni nagyon, vagy hagynám.

    Ezt csak azért írom, mert 90-es Tamron macro még gari alatt pl. megjárta Németországot, kiküldtem. Utána lett elfogadható. Egy másik fórumarc innen tán szintén megjáratta a Tamiját ugyanott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák