Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz role_of_72 #17179 üzenetére

    Nem nagyon örülnék neki, ha a vázat kalibrálnák az objektív mellé (van egy jó pár lencsém és más vázon is használnám az objektívet). Ugyanakkor félek, hogy a harmadik példány is, amit kedden fogok megkapni fókuszhibás lesz. A bolt azt mondta, hogy kipróbáltatták és nincs baja. Majd kiderül...
    A gond az, hogy szükségem lenne erre a típusra, emiatt adtam el az előző nagylátómat. Egy STM-es kitobim van csak ebben az átfogásban.

    m3ss: Nem vettem meg a dokkolót. Olvasgattam róla és rájöttem, hogy nincs kedvem órákat tölteni azzal, hogy tökéletesen működjön minden rekesznél, tárgytávolságnál és fókusztávolságnál. És még fizessek is érte (nem adják ingyen a dokkolót)?! A váznak a beállításai erősen limitáltak (tele és nagylátó állásban lehet állítgatni, míg a dokkolóval vagy 5-6 fókusztávolság mellett és kisebb lépésközökben), ezért félmegoldás lenne arra hagyatkozni.

    Én lennék a legboldogabb, ha a harmadik már működőképes lenne! Megbocsájtanám a SIGMA-nak, hogy többször vissza kellett mennem emiatt a boltba, csak működjön!

    Egyébként írtam nekik (sigmaphoto.com) egy mail-t. Kíváncsi vagyok, ohgy mennyire fogja érdekelni őket.

    Szerk.: *Ropi*
    Már beszéltem a Camera Kft-vel, kellene nekik a váz is és február 14. előtt hozzá se nyúlnak. Amennyiben ráveszem őket, hogy a vázam nem hagynám ott, akkor is egy hónap. Ennyit ér egy "felső" kategóriás vadiúj objektív, amit az egyik legjobb alapobjektívnek kiáltottak ki!

    [ Szerkesztve ]

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák