- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
Processzorra való vizesblokk az ASUS ROG-os portfóliójában
ph Gyakorlatilag a ROG Ryujin III szabadult meg a pumpától, csövezéstől és radiátortól.
-
EA Play - Napokon belül elérhető lesz a Star Wars Jedi: Survivor
gp Hivatalosan alig két nap múlva már játszhatnak a legutóbbi Csillagok Háborúja játékkal az előfizetők.
-
Közel 1 billió dollárt vesztettek a big tech óriásai
it Nagyot kaszáltak a shortolók, az úgynevezett Magnificent 7 közel 1 billió dollárt veszített a piaci értékéből a múlt héten.
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Véleményem szerint ISO 800 alatt egyértelműen jobb az 5D, felette pedig a D3.
Nagyon úgy tűnik, hogy inkább a magas érzékenységű üzemmódokra gyúrtak rá a Nikonnál. Valószínűleg ezért kezdtek nagyon lassan csöpögni a d300 alacsony érzékenységű képei is.
Egyébként az lett volna az igazán meglepő, ha a D3 és azonos pixelszámú,"azonos" technológiájú érzékelővel elmaradt volna egy közel három éves feljesztés mögött. Szerencsére nem így történt.Egyébként nagyon szépen dolgozik a D3 zajszűrése (és természeresen jó a szenzor is), főleg akkor látszik, ha raw képeket néz az ember.
Egyébként az emlegetett 22 megapixeles Canon gép képei sem rosszak magas érzékenységen, főleg ha raw-ból dolgozzák fel. Egyáltalán nem olyanok, mint némely tesztben megjelent.
(Egyébként az említett tesztelő és a tesz pont olyan, mint amit fényképezett, de ez csak magánvélemény.
Valamint nagyon meg kell nézni, hogy minek hisz az ember, nagyon sok"tesztkép" lát napvilágot és nagyon nem mindegy azok elkészítésének módja.)