Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • pitman

  őstag

  válasz Dare2Live #1244 üzenetére

  Biztos úgy van ahogy mondod. Valószínűleg ezért várták a Nikonosok is az új cmos szenzort... meg úgy látom a Pentaxosok is nagyon várják, bár ott saját szenzorrol megy az álmodozás.
  Dinamikában egyedül a Fuji gépek vannak a topon, ebben nem hinném, hogy vita lenne. (A különbség azonban koránt sem akkora a gyakorlatban, mint az ember hinné. Direkt kipróbáltam s5 raw állománnyal és egy enyhén túlexponált 20d képpel, hogy mennyit lehet kihozni belőlük.) Ezzel nem azt mondom, hogy nem jó a Fuji, mert igenis az, bár annak is megvannak a saját gyengéi.
  A D2x a zajszűrést bekapcsolva nem rossz, de a részletek is mennek a levesbe (ettől függetlenül ez a gép is jó). Az összehasonlítást ugye úgy gondoltad, hogy árban is a 30d szintjén van, ugye?

  "Ezis csodaszép: "a Nikonnak sikerült belőle értékelhetőt kicsikarni." Hát az az érzékelhető láthatóan jobb mint amit D2X produkál, márpedig már D2X is hozta 30D szintjét."
  Ez alatt azt értettem, hogy az eddigi tesztek és képek alapján sokkal jobbat alkotott a nikon (d300), mint a Sony a saját gépével. Sőt, azt mondom, hogy jelenleg ez tűnik a legjobb aps-cs gépnek.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés