Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Még a Covid idején vettem egy 27-es Lg 4K-s monitort 65e Huf-ért. Most nézegetek egy 32-es méretet és nem kell 4K mert nincs rá szükségem, a HA-n találtam használt modellt 60e HUF-ért, többet nem akarok érte adni. Semmit sem használnék ki belőle. Ezért is tartom irrelevánsnak ezeket az elszállt árakat.
-
PTM
tag
Én nem mondom pixelesnek, de olyan nagyon élesnek sem. Nekem például rendben van. Sokan egyenesen ideálisnak tartják, mert skálázás nélkül kényelmesen használható. De melléraksz egy retina kijelzőt, az a 200+ PPI azért máshogy néz ki.
OLED-en a pixelstruktúrával is számolni kell, az nem kedvez a szöveg megjelenítésének.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem csak elírás lehetett valahol. Vagy itt nézték el a Foramax-os árakat, vagy a Foramax-nál volt még 'akció' előtti a második gép ára a honlapjukon, mert most épp 599 az a 669. Vagyis jelenleg csak 150ezer a különbség, ami ugyan még mindig több, mint az alkatrészek magában vett különbsége (ami 120ezer náluk: 100ezer a procik közti különbség, és 20ezer az SSD-k közötti), de már mégsem 220ezer.
Vagyis ha összehasonlítás, akkor a 449ezres ára jobb (ésszerűbb), mint az 599ezresé. Hogy ezek a többi bolthoz viszonyítva jelenleg hogy állnak, azt passzolom (vagyis nem tudom azt mondani egyikre se, hogy "húdejó", vagy azt, hogy "húderossz"). De a Foramax csinált olyant, hogy amikor a COVID idején a 3060 megjelent, és máshol 500ezerért adták csak a VGA-t, addig ők ilyen áron (vagy még kevesebbért) már 3060-as teljes gépet adtak (igaz, a szombati ajánló utáni hétfőn már nem volt belőle, mert elfogyott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen