Hirdetés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem csak elírás lehetett valahol. Vagy itt nézték el a Foramax-os árakat, vagy a Foramax-nál volt még 'akció' előtti a második gép ára a honlapjukon, mert most épp 599 az a 669. Vagyis jelenleg csak 150ezer a különbség, ami ugyan még mindig több, mint az alkatrészek magában vett különbsége (ami 120ezer náluk: 100ezer a procik közti különbség, és 20ezer az SSD-k közötti), de már mégsem 220ezer.
Vagyis ha összehasonlítás, akkor a 449ezres ára jobb (ésszerűbb), mint az 599ezresé. Hogy ezek a többi bolthoz viszonyítva jelenleg hogy állnak, azt passzolom (vagyis nem tudom azt mondani egyikre se, hogy "húdejó", vagy azt, hogy "húderossz"). De a Foramax csinált olyant, hogy amikor a COVID idején a 3060 megjelent, és máshol 500ezerért adták csak a VGA-t, addig ők ilyen áron (vagy még kevesebbért) már 3060-as teljes gépet adtak (igaz, a szombati ajánló utáni hétfőn már nem volt belőle, mert elfogyott). -
-
-
PTM
aktív tag
Én nem mondom pixelesnek, de olyan nagyon élesnek sem. Nekem például rendben van. Sokan egyenesen ideálisnak tartják, mert skálázás nélkül kényelmesen használható. De melléraksz egy retina kijelzőt, az a 200+ PPI azért máshogy néz ki.

OLED-en a pixelstruktúrával is számolni kell, az nem kedvez a szöveg megjelenítésének.
-
-
Postas99
őstag
Még a Covid idején vettem egy 27-es Lg 4K-s monitort 65e Huf-ért. Most nézegetek egy 32-es méretet és nem kell 4K mert nincs rá szükségem, a HA-n találtam használt modellt 60e HUF-ért, többet nem akarok érte adni. Semmit sem használnék ki belőle. Ezért is tartom irrelevánsnak ezeket az elszállt árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Takarékoskodj az erőforrásokkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest