- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ezek nagyon beteg árak.
A minimálbér 2,5 szerese.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Luser2000
addikt
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Vélhetően egy minimálbérből élőnek nincs is rá szüksége.
Nézd inkább onnan, hogy aki számára egy ilyen eszközben rejlő produktivitás fontos, az 1 vagy 2 hét alatt megkeresi a rávalót.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Permet Elek
senior tag
Nem tudom hol élsz. De a sima minimálbér, több mint 4x-ese. Itthon.
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Ha vki szeretne ilyet ne nézzük már mennyit keres és mihez van rá szüksége..ez hülyeség...
Szeretne ilyet azt kész... Nevetséges árak vannak, ennyi... Rá férne már a gyártókra ha kicsit rá "ilyesztenének" az emberek és nem vennék a túl árazott csúcsokat....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Permet Elek #3 üzenetére
326k a minimálbér ( bruttó)
2.5x kbAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
babkukta
senior tag
Az kb. 210 nettó, tehát valós a 4x-es megközelítés Bruttóval felesleges dobázólni, mert annak 35%-a megy a kukába. Azt pedig ne hozzuk ide, hogy gyermekkedvezmény, családi kedvezmény stb., mert valószínűleg akinek ezt kell néznie, az nem az a réteg, aki ezt megveszi
Engem nem zavar az ára, úgy se veszek ilyet. Addig a jó, ameddig akad olyan gyártó, aki megmutatja a többieknek, mit is lehet ezen a szinten csinálni. Ez talán elindít egy lavinát, hogy a többiek is tuszkolják bele a nagyobb akksikat. Eddig látható volt, hogy a Samsung kényelembe helyezte magát, és nem erőltette meg a kis buksiját komolyabb előrelépés terén. Most hátha. Nyilván vele fogja minden teszt összehasonlítani (mármint a Fold-dal), csak égjen a képük, és kapják össze magukat a következő "körre"
Üdvözlettel, Tibi
-
saca23
aktív tag
Tényleg nevetségesen túl árazott tárgyak ezek már , ráadásul 2-3 év ugyan olyan töredékét érő szinte értéktelen cucc lesz ez is ,mint bármi más ebben a szegmensben. Amúgy nem rossz cucc ez , de hogy kinek fogja megérni az új árát az kérdés.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Permet Elek #3 üzenetére
Elhittem a googlenak amit kiírt elsőre.....
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Scout500
csendes újonc
vagy?.... Megveszi szolgáltatónál részletre azt csokolom...
Én nem vagyok gazdag 350 et keresek de megvettem a samsung s90d oled tv-t és 2 évig fizetek 30at cserébe vszeg vagy 7 évig ez lesz a tvm. Egybe kp ra megvenni durva de kamatmentes részletre bőven belefér és aki ezt a telefont megveszi és nem remeg hogy neki minden évben új kell az röhögve elhaszálja 3-5 évig is. -
ftc
nagyúr
cca 1700EUR.. a manonal(kóddal)... szerintem nem igazán drága... 3-4 évre számolva egész jó..
Akinek szüksége van ilyenre megveszi... -
killertibi
tag
Természetes dolog, hogy évről évre drágulnak. Ettől függetlenül nem a telefon drága, a magyar bérek vannak a béka segge alatt.
-
Robi BALBOA
őstag
Bruttó fizuval hol lehet fizetni?
Amúgy az szégyen, hogy itthon egy havi keresete az emberek többségének nem elég egy nyamvadt telefon vásárlására, de még egy fele ilyen drága készülék vásárlására sem.
Amúgy nagyon pacek kis készülék szívesen kipróbálnám, de ugye az ára....
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
tag
A legkisebb mértékben sem lehet párhuzamot vonni aközött, hogy valaki mennyit keres és mik a felhasználói igényei. Egy minimálbérből élőnek miért ne lenne szüksége egy olyan telefon-tablet hibridre, aminek a megvásárlásával egyszerre letudja mindkettőt. Ez fordítva is igaz, a milliárdos főnököm egy fillérrel sem hajlandó kiadni 300-400 ezer forintnál többet kiadni egy telefonért úgy, hogy ott áll a garázsban a BMW F91 és a Porsche 911.
Én a nagy átlagnál valamennyivel jobban keresek, de 800 ezret elvből nem adnék ki telefonra. Inkább elviszem a páromat Balira.
No Cat No Life
-
Exelsior
senior tag
2 hét alatt jó vicc és egyben szomorú az országra nézve is és hogy ez normális. Én közel sem minimálon élek de akkor sem tudnám meg venni. Mert sokan n tudják tisztán a, fizetésüket el rakni hogy egy ilyen telefont meg tudjanak venni. A Foldomat is használtan vettem telefon beszámitással. Máskülönben hónapokat kellett volna gyűjtenem. Réteg termék de akkor is rengeteg pénz hazai viszonylatban. Szerintem erre gondoltak. Sajnos erről nem a gyártó tehet.
Samsung Galaxy fold 4 12/256 gb ,- Samsung Odyssey G6 S32BG650,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
doooo
veterán
"A legvékonyabb hajlítható bírja a hosszútávú használatot."
Ez aztán a releváns alcím...
Mintha egy Temu-reklám lenne. -
bollokcs80
Korrektor
válasz Robi BALBOA #12 üzenetére
Egyetértek, nekem is tetszene, de nem tudok/akarok kiadni rá ennyi pénzt.
Csodálom, hogy Fold-ban még nincsenek kicsit lejjebb konfigurált, elérhető(bb) árfekvésű modellek. Szerintem "igény vó'na rá".B.Cs.
-
Usgyi
aktív tag
Durva árak, de a foldable készülékek mindig is réteg termék volt és ha ez marad a tendencia az árazás terén, akkor a jövőben is réteg termék marad.
Engem nem az zavar, hogy ekkora összeget kell kiadni egy telefonért, hanem, hogy a fizetésem kevés ezekhez a túlárazott készülékekhez...
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
worxland
addikt
Várni kell kicsit. A V2 kevesebb, mint 9 hónapja jelent meg ugyanezen az áron, most a feléért meg lehet szerezni.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
worxland
addikt
válasz bollokcs80 #21 üzenetére
Miért ne? Szerinted onnan nem vesz senki?
Aprón 350 körül láttam, sufni GSM 417, Telekom prepaid kártyás(!) 550, Yettel kártyás 560.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Jozsó
tag
Az szuper, hogy lehet kapni, de hol? Egyébként meg én is arra játszok, hogy fél év és lemegy az ára. Aprón pár hete 300k-ért láttam egyhetes garanciás vadiúj V2-őt, úgy, hogy az is 800k-ról indult.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz bollokcs80 #24 üzenetére
A hozzászólásom nem arról szólt, hogy finnyásék hol tudnak féláron venni, hanem arról, hogy lehet.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
thebear007
aktív tag
Mindig imádom, amikor az aktuális csúcskategórián akadtok ki, mennyibe kerül. Én megveszem, Iphone 15PROMAX mellé. És igen, nem annak van, akinek gondot okoz, ezek üzleti telefonok olyanoknak mint én is, egész nap ezeken dolgozunk. Az ára meg olyan, hogy ha cégbe veszed nincs ÁFA, ha magánban akkor is megkeresem egy pár nap alatt. Hangsúlyozom, ezeken dolgozok. Nem villantani, nem menőzni a haveroknak veszem.
[ Szerkesztve ]
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz thebear007 #27 üzenetére
Ez minden évben minden csúcs modellnél előjön, én se írogatok maybach forumokra, hogy nekem csak bmw-re telik stb. Szerintem el lehet engedni, ezt úgyis tech fanatikusok veszik, engem is néztek még a fold3-al, én meg nem értettem baráti társaságba miért volt akkora szám a kihajthatós, valszeg azért mert azt látták először nem annyira elterjedt kis százalék választja pedig hétköznapi dolgokba is nagyon elönyös, Egyelőre a samsung ui-ja a legjobb erre, multi beillesztős vágólappal stb. és még ugye ott a dex.
-
thebear007
aktív tag
Nekem főleg olvasásra kell, multitaskingban, a töltési sebesség és a vastagsága mitt teszem le mellette a voksom, meglátjuk. A Samsung nagy csalódás volt, miatta által át Apple-re, meg is maradok mellette, de amíg nekik nincs ilyen addigi kipróbálom
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz thebear007 #29 üzenetére
Én apple-ről jöttem vissza samsung-ra.
Z fold 3 -> 15pm -> s24u -
worxland
addikt
-
gusthy
veterán
Hát, ami a vékonyságot illeti, az a kinyitva 0.2 mm már elég nehezen megfogható A többi van, akinek előny, annyit biztos nem ér, hogy arra cseréljek. Főleg mert a V3 kamerasziget horror nagy.
A zsanér meg olyan, hogy meglátjuk, a régebbi Z Fold 3-mamhoz képest ez is űrtechnikának tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- A OnePlus 13 is mágneses kiegészítőkkel várható
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- MIUI / HyperOS topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 szép állapotú, független 4/128GB
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705