- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Mini PC
- OLED TV topic
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
Úgy egyébként ez miért is jó? A nagy frekvencia eléréséhez nyilván többletfogyasztás is járul... Green technology? Szuperzöld? Mégsem...?
-
Dißnäëß
nagyúr
Nekem ez még kevés, kivárom az 1080 Hz-est.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Brett001
aktív tag
Ja 1080-ig meg se állunk. Már megint e-pénisz méregetés, tök felseleges 500 Hz, úgyse látja senki. 60 és 144 Hz között egyértelmű a különbség, 144 és 165 Hz közt már csak jobb gyakorlott gémerek, 165 meg 240 között talán a profi e-sportosok látják, használják ki a különbséget, 240 fölött meg kb. senki ...de lehet vele dicsekedni meg vagizni.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
fanti
addikt
Mekkorát röhögtem ezen....egér input lag meg 500Hz-es képfrissítés....
Lehet megvenni, utána meg rinyálni, hogy a mezei csíter a fos gépével 60Hz-es moncsin szarrá ver multiban...ööööööö....pl. az összes BF alatt
-
herion
tag
~350 ezerért nem tudom ki lesz a célközönsége egy ilyen magas Hz-es 24" FHD monitornak (CS2 e-sportólók?). Azért ez nem kevés lóvé még a haladó nyugaton sem.
Who Let The Dogs Out?
-
RobbyJr
őstag
Persze, megértem. Van aki röhög ezen, meg van aki érti, és érzi is a különbséget. Ismerősöm velem egyidős, ő neki mutattam a 60hz vs 144hz-es különbséget, meg hogy teljesen máshogy reagál az egér 1000hz-en, mint 125hz-en. Neki nem nagyon jött le a különbség mikor nálam volt... hát az ilyenek mondják, hogy nincs sok különbség, meg teljesen felesleges.
Nyilván van 360hz-es rossz minőségű monitor is, ez az input lag, meg a ghostingtól függ, de van a nagyon durva minőségű gamer monitor is, csak az kicsit zsebbe nyúlós, meg az annak való aki versenyszerűen nyomja a játékokat.
Plusz, jó gép is kell, ami fixen tartja az 500fps-t.Itt egy videó, érdemes megnézni aki nem igazán érti miről van szó, lassított felvételeken egyértelműen látszanak a különbségek. Maga játszás közben meg érzed, hogy minden olyan gyorsan reagál, gyorsabb a reakció időd, stb.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
RobbyJr
őstag
Fps játékban ahol forogsz jobbra-balra, ott igen is érzed.
Nekem volt szerencsém kipróbálni egy 360hz-es monitort, a sajátomhoz tudtam viszonyítani, ami 180hz, tehát a fele, és van különbség. Nyilván nem akkora ugrás mint a 60vs144, de érezhető. Van az a kor, akik nem veszik észre, de akiknek érzékeny a szeme, és jó a reflexe, az megmondjaNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
IgorKGB
csendes tag
1000 hz-ig el lehet menni, az emberi agynak kb ennyi a határa, de a gpu-k fejlődési üteme közel sem ilyen gyors 6 evente talán ha dupláznak számítási kapacitásban, a fake generált frameket meg csak hülyéknek lehet eladni
-
Brett001
aktív tag
-
RobbyJr
őstag
Sokan megmondják, volt is ilyen vakteszt egy profi csgo játékossal, megmondta melyik a gyorsabb, és jól állította be a sorrendet. Átlag felhasználónak ez hihetetlennek hangzik, de aki igen sokat játszik, az tisztában van ezekkel.
-
olle
senior tag
Ezt csak ugy itt hagyom.
[Does High FPS make you a better gamer? Ft. Shroud - FINAL ANSWER]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
L.Edit
tag
Szánalmas ahogy egyesek az egyszerűségük bizonyítékát kirakják ide, nem veszik észre, és még büszkék is rá.
Mondjuk abból a szempontból is vélelmes a helyzet, hogy ez a kényszeres önigazolás keresés mit kompenzál, és amikor ezek összeverődnek, miért elégítik ki egymást nyilvánosan..Gondolkodni kéne kicsit, külföldről is vannak itt olvasók, és nem csak az alja.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
Dr. Akula
félisten
Ez már kellett mint a falat kenyér, már elég zavaró volt hogy 539 fps-sel szaggat a játék...
[ Szerkesztve ]
-
Reméljük 540 FPS-e is lesz valakinek hozzá valami gagyi multiban 720p-ben 4090-el ha már a bugos Sztárfild csak 50-60FPS-re képes az említett VGA-val.
Nevetséges ez a világ na.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Egon
nagyúr
Azt simán el tudom képzelni, hogy vannak emberek, akik a 30 és a 35 ms-nyi input lag közti különbséget simán felismerik.
Azt már kevésbé, hogy a 30 és a 31 ms közötti különbség bárkinek is feltűnik - márpedig 360 vs 540 Hz az pontosan (na jó: nagyjából) 1 ms-nyi differencia..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
tibaimp
nagyúr
Direkt utánanéztem most, ezt as 1080p-s felbontás már 34 colos kevés, így eleve ki is lőttem, maradt a 1440p, illetve ott van még a baszó 40 colon az 5120x2160 az kemény!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Sz.L.
aktív tag
60Hz helyett a 144Hz-t sem merem kipróbálni, mert félek, hogy utána nem váltanék vissza.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
RobbyJr
őstag
Köszi a lehülyézést, igazán jól esik!
Én viszont senkinek egy rossz szót nem szóltam, aki esetleg nem értené, vagy feleslegesnek tartja ezt az egészet, és elég neki a 60hz.
Mindenki azt használ amit akar.Én szimulátorozom F1, és GT3-as autókkal, nekem oda bőven elég a 180Hz-es monitor, hogy miért ezt választottam? mert számomra ez volt a megfelelő, és köridőkben gyorsabb voltam a magasabb frissítési rátával rendelkező monitorral, mint 60-on.
Lehet neked a 60hz is elég, és irigylem az ilyen embereket, mert így sokkal olcsóbban megvan nektek a monitor vásárlás.Legyen szép napod!
[ Szerkesztve ]
-
-
foxmastR
csendes tag
Mekkora fölösleges dolog és nyersanyag pazarlás meg fas*méregetés a gyártók között. Simán mehetne másba is az a nyersanyag, ami ugyebár kritikus. Még ha valami limited edition lenne amiből gyártanak 10ezret oké, de ez így nem hivatalos pazarlása az fps-eknek
Simán alakítanék egy alapítványt a mentsük meg az fps-eket néven vany mittomén de sajnálom szegényeket[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
Itt egyesek marcsak kenyszerbol is fikazzak a dolgot.
Ok azok akik megkerdezik 1969. július 19.en miert megyunk a holdra hisz semmi eretelme. Erre a tobbiek: Mert meg tudjuk csinalni.ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Reggie0
félisten
anno a 120/144Hz-nel jatszottak ugyanezt, hogy minekaz a szem csak 24Hz-ig lat, stb. Majd ha 2khz lesz a monitor, addigra beismerik, hogy az 500Hz-nek is van ertleme. Ilyen az atlagember, fel a valtozastol, az ismeretlentol es foggal-korommel ragaszkodik a butasagaihoz. Szerencsere mamar nincs inkvizicio, ami gatolna a fejlodest.
[ Szerkesztve ]
-
rardodric
csendes újonc
Teljesen felesleges. Bár úgy tűnik van erre is igény.. Gamereket célozva meg, azoknak mindegy mennyi
First look at yourself, before you blame anyone else.
-
Mondjuk ha krumpli vagy, tényleg nem számít.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Pihenőre vágysz?
Ezt a magadat leminősítő stílust nem kéne itt erőltetni.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
foxmastR
csendes tag
Egy kérdés: ha adott egy mezei számítógép amiből fhd max beállítással ki lehet hozni egy 100fps-t mondjuk max, mediumon akár többet, lowon... (tudom hogy egy ilyen monitort nem mezei gépekre találtak ki ehhez nem kérek kommentet), de mégis adna valamilyen pluszt? Itt arra gondolok hogy sokkal gördülékenyebben olvasható és látható minden? Vagy ez az élmény nagyban attól függ, hogy veszel egy 4090-t vagy 7900xtx-et és ami a csövön kifér fps azt mind kitoljuk a monitoron? Tehát a magas fps nélkülözhetetlen a teljes kihasználtsághoz? Ez mindig érdekelt. Ja és még egy kérdés: a válaszidő és a hz szám milyen rokonságban van egymással? Az én monitorom 75Hz 5ms, de beállítható az 1ms. A 2 opció ég és föld, mert kb olyan mintha 5ms beállításon alacsonyabb hz számon üzemelne. Én értem hogy gőzgép, de mitől megy? Köszönöm a válaszokat
-
mepet
addikt
540Hz? Basszus, miota szeretnek mar 4K moncsit, de most kijott ez, amitol biztos, hogy sokkal jobb lennek a cs2-ben, igy sosem lesz 4K moncsim, mert most tuti ezt valasztanam. A legjobb, ha egyelore nem veszek semmit.
-
válasz Dr. Akula #49 üzenetére
Na, annak tényleg nem sok értelme lenne, ha nem csak irodázol vagy 15-20 éves játékokat nyúzol.
Egyébként TN és TN panel között óriási különbségek lehetnek. Ennek az ASUS-nak például sokkal szebbek a színei és jobb a kontrasztja, mint az Alienware 500 Hz-es IPS-ének, nem csak reszponzívabb.Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software