- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
ezekből az 5 percekből lesz általában a több órás baszkódás...
a helyes topo-t nem tudod pluginezni, azt meg kell csinálni kézzel. persze lehet gyorsítani toolokkal hogy könnyebb legyen. de kézimunka kell hogy szép legyen egy arc animáció.
alapnak jó, ami alapján tudsz építeni egy helyes modellt. amit tudsz kontrollálni rendesen. -
Baryka007
addikt
Újra kell remeshelni az objectet kevesebb polygonnal, aztán sima knife toolal úgy rendezni őket hogy UV mappelhető legyen, és substaince painterrel mehet is rá a textúrázás...
Számomra, aki hobbiból ~1 évig csináltam egy 3D modellt, ez a progi meg megcsinálta kinézetre full ugyan azt...
Ez az újra meshelés (amikre vannak már pluginek) és az UV mapolás pár perces meló...
Aztán lehet rá hamar riget is húzni, hogy animálhasd... De pl C4D hez is van már olyan plugin, ami auto rigel... Ha azt úgy betolom a unitybe, akkor automatikusan átveszi a riget, és tudok animálni unityben, ami gyerekjáték.
Összességében igen, van még meló azzal amit kidob magából ez a cucc... De ez is már legalábbis nekem, aki hobbi 3D modellező, rengeteg időt spórol. És utána ráérek szobrászkodni rajta, ha még nem tetszene valami.
A kereket meg ilyen dolgokat meg egyszerű megoldani... Félbe kell vágni a modellt, és symmetria tükrözni kell... A kerékből meg mivel oldalanként kettő van, ezért csak simán kiválasztasz egyet, és össze bridgeled a másik oldalon lévővel is ugyan azt. És megvan a full szimmetriád.
Továbbra is tartom magamat annál, hogy rengeteg időt spórolok meg ezzel
-
copass
veterán
Ezzel az indie game devek igencsak befognak indulni
erősen kétlem...
topológia katasztrófa, texturázás rémálom lesz, animálás kuka.
azonos elemekből mindegyik más lesz (pl: autó 4 egyforma kerék)
de lehetne sorolni napestig hogy miért nem jó ez játékfejlesztésre...
koncepcióra nagyon jó, megnézni hogy működik-e az ötlet.
de ennyi, nem kell többet belelátni. -
Baryka007
addikt
Kipróbáltam, de számítógépen futtatva... Hát RTX 5000 szériára azért még vannak bugok... de github repoban is írták, hogy 3090-4090 en tesztelték csak... Mindenesetre 12.4 es cuda-val volt tesztelve, azt töltsétek le ne a legújabb SDK-t a 12.9 eset, mert a bfloat16() parancs nem úgy működik az rtx 5000 es kártyákon
VRamot betelítette, de a GPU nem dolgozott... 10 perc után leállítottam ...
BTW, durván jó a cucc !
De kell neki, egy nagyon tiszta kép ! Anélkül sokszor hibázik ! De meglepően jó és szép munkát végez egy jó képből !
Viccből beraktam egy képet neki a modellemről amit ~1 évig b***ogattam C4D ben... 34mp alatt megcsinálta 99% ban ugyan aztEzzel az indie game devek igencsak befognak indulni
Akárki csinálta, Respect ! -
Márton
nagyúr
nem rossz, kár hogy textúrát nem ad hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest