Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz KillerKollar #35101 üzenetére

    Nagyjabol akkor egyetertunk, annyit tennek hozza hogy latva a mostani keresletet (aprilisig 15 millio leszallitott gepnel fognak jarni) nagysagrendileg 30 millio PS5 lesz 2021 vegeig, es ennek a fele, kb 12-15 millio XSX. Azert egy 45 millios piac + PC-sek mar abszolut egy olyan targetolhato piac a multiplatform jatekkeszitoknek amire azt mondhatjak hogy megeri csak next genre kesziteni, arrol nem beszelve hogy alacsonyabb a fejlesztesi koltseg mivel nem hulladek HDD-re meg 1,3-1,8 TFLOPS GPUK-kra kell optimalizalni.

    Ami a vasarlasodat valoban igazolhatja az tenyleg az hogy amiatt a szutyok XSX S-re is kell innentol optimalizalni, koszonjuk meg a Microsoftnak hogy ezzel a ocska huzasaval (hogy az olcsobb gep nem csak optikai lejatszott nem tartalmaz de egy herelt f*s) ezt a generaciot is azonnal korlatok koze lokte, meg mieltot leindult volna. Remelem nem lesznek szivbajosak a mutliplatform jatekkeszitok 1080p 30fps-re meg akar meg annal lejjebb is dowgradelni az adott jatekokat a XSX S tulajoknak.
    Viszont ez tenyleg talan tenyleg megfoghatja/lassithatja azt a folyamatot hogy a VRAM igeny nagyon elszalljon, bar tovabbra is ugy hiszem 2021 utan 10GB csak 1440p-re lesz eleg.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák