Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz NightGT #20020 üzenetére

    "Ennyi a titok. Hiába jönne ki az AMD holnap egy olyan kártyával, amibe beépített nanobotok lennének és maguktól sokszorosítanák/fejlesztenék a tranyókat, meg hiába lenne az 3x erősebb...a zátlag júzernek addig az sem lenne pálya, amíg az nem lesz menő. Mert csak annyit ért belőle, hogy ott valami izé van ami mittudoménmit csinál, de hé,a plakáton meg ott a GTX neon színben, akarom."

    Ez szerintem abszolút nem igaz.propaganda,a másik fél okolása a helyzet miatt. AMD még soha nem jött ilyen teljesítményű kártyával az NV ellen,ami mondjuk 2 x jobb azonos kategóriában. Amikor pedig jobb volt valamivel,jó pár évvel ezelőtt,a radeon időkben, 50 % körül karistolt piacrészben, pedig nvidia akkor is szépen adott a marketingra. EZ szerintem nem titok amit leírtál, hanem ferdítése a valóságnak.
    A titok az hogy jobb kártyát kell lerakni az asztalra, mint a konkurencia.
    Mivel ez évek óta nem következik be egyértelmű, hogy a piac elhelyezi az adott terméket/ gyártót egy bizonyos szinten.. Ez nem 2 bites felhasználó kérdése, mert akik rálátnak dolgokra is látják, hogy évek óta ez a történet zajlik. Fogalmam sincs miért kellene mindenféle összeesküvést keresni és előrébb tartaniuk az utóbbi 5-6 év kártya generációit figyelembe véve. Amikor kijött az RX akkor az egész IT világ arról beszélt, hogy de jó ezen az áron , még ha nem is volt egészen annyi, de pár hét alatt befutott széria lett, mert jó kártya volt nagyon jó áron, amit csesztek gyártani és nem lehetett hetekig hónapokig kapni sehol,miközben egy saját gyárral is rendelkezik a vörös oldal. Nem hogy 250 dolláros áron de még 100 K alatt sem idehaza, míg nvidia piacra dobta a pascal és napokon belül elérhető volt szinte minden magyar boltban.
    Ezeket nem a zöld vérem mondatja velem, hanem inkább az egyszeri paraszt ember , aki nem érti miért kellene a mostani helyzetnek máshogy lennie.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák