Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #1900 üzenetére

    Pedig erre is rá lehet húzni, ha a Physx-et egy különálló projektnek tekintjük. Nincs B tervben a Compute Shader és OpenCL átirat, nincs megnyitva 4-8 CPU szálra, hanem tolja a CUDA szekerét, ha van még esély a CUDA sikerére, ha nincs, tehát megy fejjel a falnak, és vagy bejön vagy nem, vagy elterjed, vagy eltűnik...

    Ja, vicces, először mondja, hogy azért profibbak, mert nem ARM licensekből legóznak, aztán ő maga mondja, hogy a Tegra szíve is ARM.
    Persze ha így tették volna fel a keresztkérdést, kimagyarázhatja, hogy nem csak copy-past, hanem tényleg tettek is mellé valamit, és mindent kreatív, hozzáértő, értelmes módon, amivel újat és nagyot alkottak, és ez az, amire más képtelen, ez emeli ki őket.

    Erre a jövőbemutatásra csak azt tudom mondani, hogy te 2006-ban simán megvetetted volna velem a 2900XT-t 8800GTS helyett, akár csak a hardwares tesszelátor miatt, pedig 2010-ig semmire sem tudtam volna használni, de talán még utána se. Ezeket a folyamatokat is lehet gyorsítani, lassítani. Nem beszélve arról, hogy milyennek tűnt ezek lefolyása akkor, mikor az elhatározás született, ami vállalta a kockázatot. (Az ATI a szemétdombon, az Intel pedig erőlteti mindenkire, hogy kezdjenek nyitni a Larabee felé.)
    Kicsit olyan ez, mint a nyuszi, akit azért is megvernek, mert nincs sapkája, de azért is, mert van. Ezt is fel lehet tüntetni úgy, mint ha reggel másnaposan eltéved volna Huan bácsi, és a poineer-hez ment volna be dolgozni, aztán hívott egy taxit, de tele volt a feje jövőbemutató ötletekkel, és így is, mint most te.

    Nekem tetszik ez az ötlet, amit a GPU-kkal csinálnak. Persze ettől még egyetértek, hogy így, az AMD jelenléte mellett lehet, hogy nem lesz olyan szép ez a történet.

    Amúgy jut eszembe még valami, ha már Atom alapú Nokia, és Tegra alapú okostelefonok:
    A Creative féle chippel mi lesz? Azt is úgy harangozták be, mint valami csodát, ami kiváló lehet egy smarthphone-ba is, de szuperszámítógép is építhető belőle. Ha igaz, amit láttam róla egy éve, erős esélye lenne a Tegra és Fermi babérjaira törni egy időben.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák