Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Crytek #17979 üzenetére

    már most is van hozzá köze és Microsoft pontosan ezért erőlteti az ARM architektúra megfelelő támogatását, ami rohadtul nem tetszik Intelnek, mert ők az X86 egyértelmű kizárólagosságára törekednek desktop/ lapos fronton.. egyenlőre a fordító elvisz elég sok energiát, de egy szabadjára engedett 3-4 Ghzn járatott ARM bizony igencsak megfelelő ellenfél lesz a jövőben és ehhez hozzászámolod azt, hogy nem lesz megkötve a GPU -CPU együttműködése a z x86 licencek miatt azt fogja eredményezni, hogy egy adott Nvidia VGA ARM CPU val párosítva gyorsabb lesz játékok alatt mint X86 CPU val.
    Ez már akár most is bekövetkezhetne,de még hiányzik a megfelelő szoftveres támogatottság, de ami késik nem múlik, főleg ha a 64 bit is natívan és evidensen menni fog ARM architektúrán erre már jó példa lesz a debütáló Artisan Physical 3 Ghz-n ketyegő magokkal.Szerintem ez egy járható út lehet a fejlődésre és talán ezzel kikerülheti Nvidia az Intel által bevezetésre kerülő korlátozásokat .

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák