Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Tomassy00 #16001 üzenetére

    Én meg úgy érzem néha, hogy megőszülök, mire beérnek bizonyos dolgok, főleg ha nem csak a PC iparról van szó, hanem minden hozzáköthető eszközről (első sorban kijelző, ha már a VGA-k körül járunk), hogy bizonyos dolgok tényleg használhatóak legyenek (legalább is számomra). Egyáltalán nem azt látom, hogy elszáguld mellettem és csak azért nem tudok felülni a hullámvasútra, mert nincs pénzem a jegyre.

    Valamikor régen 75-85% sem volt lehetetlen durván évente, most van egy-másféle évente egy ~10%-os fél-generáció, aztán másik egy-másfél év múlva egy teljes, ami a 2(-3) évvel korábbihoz hoz csak 60-75%-ot (a félgenerációhoz inkább 50-60%-ot), ráadásul még az árak is kúsznak közben felfelé. Szóval jelentősen többet kell rá várni, kicsit többet kell fizetni, és még kicsit kevesebb is a joghurt a pohárkában.

    Szerintem ezért "halogatnak" sokan, mert ez nem halogatás, hanem tudatosan, vagy tudat alatt felismerték a ritmust, hogy nem csak spórolni lehet vele, hanem kvázi kötelező kihagyni 1-2 generációt, ha értelmesen szeretnél fejleszteni (sőt, CPU-ból már 3 generáció a minimum, szóval a GPU nem is olyan rossz).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák