Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz zuchy #1522 üzenetére

    De azt sem várom, hogy most hirtelen a tesszelálás lesz a főlényeg, nem "Tesselator Unit"-ot veszünk, ez csak egy új feature a sok közül, a rengeteg régi mellé.
    Szép, meg jó, persze, de pl STALKER képeken annyit láttam, hogy nem szögletes, hanem hengeres a gázmaszk szűrőrésze. Csodás, csak épp a maszk gyártása során is egyszerűbb lett volna szögletes öntőformát tervezni, és jobban is passzol a környezetbe az ilyen elnagyolt gyártástechnológia. Továbbá Abu Cypresses cikkébe szúrt képen a szörnyike háta nekem első ránézésre úgy fest, hogy jobban tetszik a simább baloldali, mint a tesszelált jobboldali, jobban megnézve pedig mindegy, egyik ilyen, másik olyan, de se jobb, se rosszabb egyik se, csak más. :))
    Persze ez most csak poén, hogy a STALKER-ben többet árt, mint használ, hogy erőltetik, más játékban mutathat majd olyat, amire azt mondjuk: "na, ezért megérte új VGA-t venni", de nem vennék mérget erre sem, ahogy arra se, hogy ez a játék nem futna játszható sebességgel Fermin is (Stormrise-okból nem sok van).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák