Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Med1on

    aktív tag

    válasz Abu85 #1283 üzenetére

    "Például a Stormrise-t ezért dobtuk ki, mert nem jó játék, bár a motorja a legmodernebb."

    Technikai szempontból nyilván sok mindennel alá lehetne támasztani ezt. A felhasználók szemszögéből a 2 legérdekesebb dolgot emelném ki.

    1. gépigény:
    Nem mondható alacsonyak. Gbors eredményeit véve: Stormrise - high settings 4xAA 1680x1050 alatt egy HD 4890 is "csak" 47fps-t tol. Erre azért nem lehet azt mondani, hogy a motor erőssége a kis gépigény lenne. (mondjuk ha ezt a 47fps-t egy HD 4830, 3870 körüli kártyán érné el az megint más megvilágításba helyezné a dolgokat)

    2.grafika:
    idézet Pcdome tesztjéből:
    "Amikor azt hallottam, hogy a játék csak DirectX 10-zel, Vista operációs rendszer alatt megy, arra számítottam, hogy a látvány valami lélegzetelállítóan gyönyörű lesz, amit DX9-es kártyával lehetetlen lenne előállítani, de ebben is csalódnom kellett."

    Tényleg nem fest túl jól. Tom clancy's end war-hoz mérten bűnronda egyébként szódával elmegy de ha hozzávesszük, hogy itt már a DirectX 10.1 dübörög hát. :N

    Összefoglalva tehát ez a legmodernebb motor se nem gyors se nem szép ráadásul DX9 nincs benne így rengetek felhasználó el se tudja indítani. Köszönöm én az ilyen modern grafikus motort... :))

    [ Szerkesztve ]

    A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

Új hozzászólás Aktív témák