Hirdetés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Zotac GTX 1050 Ti-t, a dual fan kialakításút. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat veletek.
tehát:
+2év gareancia beregisztrálása gyorsan ment, számlát kell feltölteni mellé. Hűvös kártya, nem hajlamos a melegedésre. A kártya számomra jó vételnek bizonyult az FX-6300 mellé, újabb játékok is, mint a Tomb Raider High beállítások mellett szépen futnak. Ugyan a gépemben kb minden viszonylag hangos (Corsair CX400-as táp ventije cserés már, 2010-ben vett WD blue elég hangos darab, proci hűtőm se túl halk), de közelről azért hallani a kártyát is, ha megfigyeljük közelebbről. Asus 7770-hez képest érezhetően hangosabb darab, főleg szélzajt hallani. Kíváncsi lennék milyen lenne egy halkabb hűtéssel megáldott gépben.
Ehhez kapcsolódóan egyetlen fúrcsaság, hogy 40%-os venti fordulat alá nem megy. Valahogy az az alap, és itt nem a leállításról beszélek, az tiszta, hogy azt nem tudja.Összességében akinek inkább a több gari fontos, mint az esetlegesen valamivel hallhatóbb működés, akkor jó vétel lehet, nagy problémám eddig nem volt vele.
-
Vigneau
nagyúr
válasz
dangerzone #902 üzenetére
Tényleg korrekt!
Nekem vasárnap jön a rövidnyákos 2 ventis Gigabyte Ti-m, a héten majd megsergetem WoT alatt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
dewil666
őstag
Na végül a G1 mellett döntök és azt rendelem majd meg
Majd később jövök eredményekkel![ Szerkesztve ]
dewil666 felhasználónak 261, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
athomi
veterán
válasz
A GPU-ból is elég durva órajelet sikerült kihoznod, eddig csak szintén egy Zotac teszben láttam hasonlót, de a memóriát még egyik tesztben sem láttam 8100 MHz-nél többet menni.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
te mindig belenyúlsz a tutiba
# SEAT IBIZA ST Style# OPEL INSIGNIA 1,8 #
-
kisza25
félisten
válasz
dangerzone #907 üzenetére
hát persze egy 2GB karival akarod kihúzni 5 évig
nó para, nálam 1hónapot volt az utsó 1050ti# SEAT IBIZA ST Style# OPEL INSIGNIA 1,8 #
-
HANDO88
senior tag
Számit valamit a plusz táp csati? Tuningnál van jelentősége?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
AxBattler
félisten
Köszi!
Eddig még csak Heroes of the Storm-mal és BFBC2-vel próbáltam, de szinte alig van különbség az Idle és a terhelt állapot hangereje között. HotS alatt talán be sem kapcsolt a ventije, ezt még csekkolnom kell........................................................................................................................................................ :-)
-
Ciccuka
veterán
-
Vigneau
nagyúr
válasz
AxBattler #918 üzenetére
Így van, naná. És szimplán csak felhúztam a csúszkát, bírja a jelek szerint.
Hosszú évek óta használom, mellette egyedül csak az ASUS GPU Tweak-je jött be, de az amolyan kiruccanás volt. A Gigabyte OC Guru-t nagyon nem komálom...
dangerzone:
Azon leszek, de csak óvatosan. A Te órajeleid nagyon impresszívek.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
AxBattler
félisten
A GPU-t, meg a Power limit-et biztosan én is meg fogom piszkálni, de a mem órajeleket hagyom gyári értéken: észrevételem szerint ez hoz legkevesebbet a konyhára, ugyanakkor a memória hajlamos leginkább kipurcanni tuning hatására.
....................................................................................................................................................... :-)
-
dangerzone
addikt
válasz
AxBattler #920 üzenetére
Ezt majd letesztelem én is, hogy mennyit hoz, ha cask a gpu-t, vagy a memóriát húzom. Valami játék beépített benchmarkjával kellene, nem 3d markokkal.
Tudtok amúgy ilyen játékot beépített benchmarkkal?
Nekem csak a Stalker, meg a Metro 2033 ugrik be hirtelen.
Feszültséget azt meg valszeg nem piszkálom. De Afterburnerben, Zotac gyári progijában nem is tudom. 100%-nál maxon van a csúszka, pedig engedélyezve van az OC.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz
dangerzone #921 üzenetére
Rise of the Tomb Raider-ben biztosan van. De érdemes lenne 2-3 játékkal próbát tenni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Deus Ex Mankind Divided
ELADÓ! *** Bontatlan, fekete Galaxy Watch 4 BT 40mm *** Hibátlan, fehér Galaxy S10e 6/128 *** Hibátlan, fekete Galaxy S21 Ultra 12/256 *** ELADÓ!
-
AxBattler
félisten
válasz
Játékbenchekről pont múltkor kérdeztem.
Sniper Elite v2
Doom 2016 demójának is talán van bencse
Resident Evil 6
H.A.W.X. 2
Aliens vs. Predator[ Szerkesztve ]
....................................................................................................................................................... :-)
-
dangerzone
addikt
Jaja, mindenképpen többel kellene.
Akár páran meg is egyezhetnénk a játékokról, és össze lehetne hasonlítani, hogyan viselkedik a Ti, meg a sima gtx egymáshoz képest a tuning hatására. Esetleg mennyit számítanak a különféle procik, rendszerek.
@Ollie, AxBattler: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
visszatérek egy giga wf gtx 1050ti-vel a héten
-
Scholes9
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz
Scholes9 #927 üzenetére
Ja, pontosan ezekkel a dolgokkal volt a gond, nagyon befűtött és ezért minden hangos lett
Az rx 460 is jobban melegedett, mint a gtx 1050ti, azonos hűtővel, pedig jóval gyengébb és azonos a TDP (elvileg) , az rx 470 -el 250W lett a gép teljes fogyasztása (max), majd most újramérem 1050ti-vel de 150W-ra emlékszek (max)# SEAT IBIZA ST Style# OPEL INSIGNIA 1,8 #
-
athomi
veterán
Benéztem, bocs.
Bár arról lemaradtam, hogy rápróbáltál az RX470-re.
Majdnem rámentem én is egy egy RX470 Nitro+ kártyára, de olvastam hogy terhelve kissé hangos, amúgy is bőven elég nekem a következő 2 évben a GTX1050Ti, aztán meg lehet már nem is fogok egyáltalán játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
dangerzone #932 üzenetére
Nekem nem kéne, mennyivel hangosabb lehet az, mint egy 1050 Ti
-
kisza25
félisten
válasz
Scholes9 #934 üzenetére
95 mm-es ventikkel, félpasszív működéssel, nem lett volna rossz, a tápom hangosodott fel, mert 100W-al nőtt meg a fogyasztás, max 30% pörgött, nem kicsi ám az a kártya:
most meg ugye ez lesz jól lement az ára ennek is
ez se lesz kicsi[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Játszik valaki GTA 5, FC Primal, Watch Dogs 2 játékokkal? Mennyire jó ez a vga ezekhez vagy hasonló kaliberű gamekhez? FullHD-ban magas textúrával használnám és csak a következő generáció megjelenéséig.
dewil666 felhasználónak 261, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Ismerősömet hiába kérdeztem akinek ilyen kártyája van csak autós játékokkal játszik.
Akkor nekem is elég lesz egy ilyen vga.dewil666 felhasználónak 261, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Az MSI Gaming 1050 mennyivel fogyaszthat többet a tápcsati nélküli két ventis Gigabytetól?
-
Csupingo
veterán
-
kisza25
félisten
Na megjött a giga 1050ti wf oc, nem sokkal kisebb, mint az rx 470 nitro + volt, a backplate műanyag és egyben van a hűtéssel, elég jó masszív, tápcsati van rajta, kábelt nem adtak.
hangtalan a kártya idle és load is:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A++ samsung GALAXY A7 tablet - 10" ips fhd+ Snapdragon662 +adreno610, 3/32gb garancia "open-box"
- Huawei Mate RS Porsche Design készülék eladó ! Szép állapotú, de repedt kijelzővel.
- Épített GAMER! Asus Z390M i5 9600K 16GB DDR4 1TB NVMe SSD GTX 1660 Super Zalman Z7 Neo FSP 500W
- Komplett Gamer PC
- Épített Gamer! ASRock B365M/i5 9400F/16GB DDR4/240GB SSD/2TB HDD/RTX 2060 6GB/CM K500L/Seasonic 620W
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest