Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MZsoltee

    veterán

    válasz Mercutio_ #5213 üzenetére

    Azt kétlem, hogy van ilyen garancia. Ha veszel egy mosógépet, vagy egy mikrót és napi 24 órában használód akkor az 1-2-3 év garancia érvényes. Pl ha étterembe veszek egy mikrót valamelyik webáruházban és heti 7 nap melegítek vele hamburgert, azt nem rendeltetés szerű használat? Nonszensz lenne.

    Úgy kell megcsinálni a kártyát, hogy bírja, ha 365/7/24-ben megy. Fordítva ülnek sokan a lovon. Az egy más kérdés, hogy a szándékos avultatás (élettartam és technológiai (szoftveres)) miatt a gari idő lejárta után fél-egy évvel tönkremennek a cuccok. Ha ez a típusú felhasználás (bányázat) nem fér bele az üzleti modellbe, inkább bukjanak jó nagyot azok a cégek, akik ezt az üzletpolitikát folytatják és tekintsék semmisnek az ilyen ÁSZF-e, ah létezik ilyen.

    Fogyasztóként és olyan emberként, aki nem szereti, hogy halmozzuk a szemetet, pocsékoljuk az erőforrásokat (emberi és természeti) az ilyen üzlet és termék politikát büntetni kellene általánosan, de semmiképp sem jogi eszközökkel védeni, hogyha ez üzletileg nem válik kifizetődővé a gyártónak!

    [ Szerkesztve ]

    A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Új hozzászólás Aktív témák