Hirdetés
- Orbitális VGA-val készül az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gézu
őstag
De tényleg nagy szerencsém van hogy nem 1060-as rendeltem, na akkor nem is tudom mit csináltam volna...
Akkor azt csinálhattad volna, hogy esetleg megfogadod carl18 tanácsát és egy 8 szálas procival most jóízűen multiznál.
[ Szerkesztve ]
“If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.”
-
-
bul07
nagyúr
6600K jó ha 38-40e Ft-ért tudnám eladni(aprós hirdetéseket elnézve)
i7-6700 kb 90-100e Ft [link]Hát nem tudom, megér e nekem ez 50-60e Ft-ot
Aprós dolgokba én nem bízok, nem mindenki olyan mint én(olyan hülye
) hogy minden leír az eladni vágyott cuccról még a hibáit is, így én csak újat veszek
De majd az idő eldönti
De mindenesetre a 1050Ti jobban teljesít mint vártam, és OC módban se melegszik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
AxBattler
félisten
i5-6600K nagyon simán elmegy aprón 40-45k HUF-ért, főleg, ha garis.
Megbízható boltostól kaphatol' i7-6700-t 60k HUF-ért, garanciával, de régi tagtól látok most 57k HUF-ért is. Én már sorban a 4. Intel procimat használom apróról véve, és soha semmi bajom nem volt velük; ha nem tuningosat veszel, akkor meg főleg minimális a kockázat.
(#3807) carl18
Jaja, gyanúsan trollkodik a fiú.[ Szerkesztve ]
Eladó: Lian Li PC-Q09F ITX ház + FSP flex táp; Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
carl18
addikt
Érdekes én is felnéztem és 6600K 45E-ért találtam a legolcsobban. Nem tudom te milyen oldalt nézzel de az biztos nem azt amit én
Valóban 100E ja.
Amúgy miért vennél új 6700K főleg iponrol, b-s lapba? úgy se tunningolsz, mint a 6600K esetében csak dísznek lenne ott a K-betű.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
bul07
nagyúr
válasz
AxBattler #3806 üzenetére
Én ilyen nagy értéket nem veszek kétes és garancia nélküli forrásból
Amilyen szerencsém van, kifogok egy csalót, vagy működik pár hónapig és dobhatom ki
Meg a túlhajtás amit ugye nem szoktak reklámozni(#3807) carl18
Legyen akkor 45K
A i7 6700-a meg ebben a hozászolásban fentebb(de már a másikba is írtam hogy apró kizárva)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
AxBattler
félisten
Akkor még egyszer, egyértelműbben: nem alkalmi eladókról, friss regekről beszéltem, hanem több száz, vagy akár ezer pozitív értékeléses boltosokról. De ha sok az elkölteni való pénzed, akkor hajrá!
Egyébként hajlok arra, amit kisza25 írt, valami a Te rendszeredben nem lehet okés, mások G4560-al is lazán tolják a BF1-et, akár RX470-es VGA-val. Szóval szerintem először ennek járj utána, mielőtt hardvercserére adod a fejed.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Lian Li PC-Q09F ITX ház + FSP flex táp; Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz
adamssss #3813 üzenetére
A wint frissitettem es most megy.
Letoltottem a legujabb unigine tesztprogramot. Lefuttattam extreme-en es kaptam egy jo 10 fps-es atlagot. Viszont ami erdekes az az hogy a ryzen 1200@3800 csak 10%-on ment... ez a program nem hasznalja a procit? Mert itt a topikban azt irjak tobben hogy minimum 4 magos proci kell az 1050ti-nek. Akkor most hogy is van ez?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz
snecy20 #3818 üzenetére
Köszi.
Igazából a Tomb Raider miatt kezdtem bele a tuningba mind cpu mind cga terén. Valami nagyon nem ok abba a játékban.
Az AB szerint a proci magok olyan 60-70 százalékon mennek míg a gpu 99-en, és a vram-ból is bekajál 4gb-ot, valamint a rendszer memo is 8gb-ot mutat. (ennyi van a gépemben)
Ha egy helyben állok, vagy zárt térben vagyok akkor stabilan 30-40 fps között van az átlag. Ha viszont nyílt terepen vagyok és megmozdítom az egeret akkor beesik a gpu kihasználtsága 5-10 százalékra az fps meg 2-8-ra.Én arra tippelek, hogy elfogy a vram és nincs mivel etetni a gpu-t, de ez akkor is nagyon durva drop, A BF1-et és a Ryse Son of Rome-ot is maxon viszi FHD-ban stabilan 30 de inkább 40 fps fölött. Lehet h csak a TR a szar?
Update: megtaláltam a drop okát. A VRAM volt a ludas. Simán túlcsordult a 4gb. A program is figyelmeztet rá. Visszaraktam high-ra látványbeli különbséget nem tapasztalok, de az fps stabil 30.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #3797 üzenetére
Sanszos, hogy fals az eredmény, mert most vettem észre, hogy a tuningprogramba fix 40FPS volt beállítva
Gyanusan kevés volt a pontszám, meg mikor futott a teszt is fura volt, hogy olyan fix 40 az FPS[ Szerkesztve ]
Eladó: 2013 Hyundai I30 1,4MPI 100 2,99M Ft # 2014 Hyundai i30 CW 1,6 MPI 3,99M Ft
-
Adebayor
aktív tag
sziasztok
régebben már kérdeztem ezt, ezért elnézést, de már nem tudom pontosan mi volt a válasz. Akkor sajnos közbe jött valami és nem tudtam még megvenni.
Szerencsére már aktuális lett a kérdés, és hétfőn mennék a kártyáért.
A kérdés a következő:
Egy régi M4A77T Asus lap-al működni fog egy 1050 Ti? vagy ez jó kérdés?Csak azért f*sok, mert a mostani HD7770 miatt is biost kellett frissíteni, hogy működjön. És ezt a biost már nem tudom hova frissiteni
Köszi, ha tudtok segíteni.
Konfigom: Intel i5 10400 - Gigabyte B460M GAMING HD - Gigabyte 1660S oc 6gb - 16GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Adebayor
aktív tag
válasz
snecy20 #3824 üzenetére
semennyire. De elvileg működnie kéne.. rengeteg videót láttam tube-on, aki ezzel a cpu-val játszik 1050 ti mellett.
Bár nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek.Egyébként nyilvánvaló, hogy a többi komponenst is fejleszteni kéne. Tervben van, de előbb a VGA-t gondltam, és ha elmegy a jelenlegi cuccokkal, akkor egy darabig maradna minden. És később jöhet a lap meg a cpu csere.
[ Szerkesztve ]
Konfigom: Intel i5 10400 - Gigabyte B460M GAMING HD - Gigabyte 1660S oc 6gb - 16GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
carl18
addikt
Üdv!
Na szóval még mindig GTX 1050 vásárlás előtt állok, még karácsony előtt venni akarok egy kártyát.
Netshop és a Sipi 85 kollegának is írtam, de válasz nem igazán van. Sipiről olvastam megbízható, netshop is az?
Már kéne az a kártya, hetek óta várok és nem igazán látszik/érzem hogy közeljövőbe hozzájutok
Lehet hamarabb jön ki a volta, mint hogy vegyek egyet .
Minden kép dupla ventilátorost akarok, na meg legyen rá 3 év garanciaHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Motion_Blur
félisten
Bocsi h belevau, de 1680x1050-es felbontáson BF alatt sajnos természetes hogy procilimited van. Oda 8 szál kéne és ~ 4,5GHz.
"Következő projekt elhagyni a sátánt(Intel) és visszatérni a napos oldalra"
Amúgy grat a kártyához, szép darab
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Czvik2.0
tag
Sziasztok. Öcsémnek rakok össze karácsonyra gépet. A vga 1050 lesz. Először a Giga wf-et néztem mert azzal volt már dolgom,aztán végül zotac lett mert hőcsöves. De most nézem hogy a pcx képein hőcsöves de a zotac oldalán a képeken nincs hőcső. Most akkor mi az igazság?
-
athomi
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Nem olcsósításnak, inkább költséghatékonyságnak nevezném ezt a lépést. Ahogy írják előttem is, a hőcső erre a GPU-ra overkill, ide teljesen megteszi az aluborda is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ribi
nagyúr
Van egy MSI GTX-1050-Ti-4GT-OC karim.
A ventije sajna nekem hangos, minimum 45%on megy folyamatosan.
Olvasgattam MSI forumot de nem volt megoldás, mert azt mondják biosban 45% a minium és nincs mit tenni.
Érdeklődnék, hogy esetleg valakinek sikerült-e ezt a típust valahogy halkabbra vennie? -
Adebayor
aktív tag
hali
Gigabyte 1050 ti g1 gaming kártyát vettem.
működik Phenom II x4 955 BE-vel, és egy rági asus lappal. Ezeket kérdeztem tőletek multkor, csak azért írom le, hogy pontot tegyünk az ügy végére. Működik a dolog
Gigabyte-nak van valami speckó hűtési rendszere nem? vagy hogy fogalmazzak. csak akkor pörög a venti ha muszáj? Mert most alapjáraton meg se moccan. De gondolom ne aggódjak
-
AxBattler
félisten
válasz
Adebayor #3841 üzenetére
Gigabyte-nak van valami speckó hűtési rendszere nem? vagy hogy fogalmazzak. csak akkor pörög a venti ha muszáj? Mert most alapjáraton meg se moccan. De gondolom ne aggódjak
No para, normálisabb modelleknél ez már alap.
-
Érdekes. nekem mondjuk Giga kártyám van, de annak a ventije még játék alatt sem kapcsol be.
Legalább is nem hallom. Pont tegnap megfogtam a vga-t játék után és kb hűvös volt.
Mondjuk az utolsó kártyám egy rx290 volt, ott már a boot-kor elszállt a ház.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
carl18
addikt
Üdv!
Pár napja írtam ide, mivel sipi kollega egyáltalán nem válaszol ezért úgy látszik tőle nem veszek már semmit se.Netshop weboldaláról rendeltem egy ASUS ROG GTX 1050-et, 38600 Ft-ért. Annyiért jó vétel nem?
Vélemények? Valakinek van már vele tapasztalata?
40,600 lesz utánvételel szállítással, ennyiért jó vétel nem igaz? Körül néztem és ennyibe az 1 ventis kis szutykok menne.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz
thebigK #3849 üzenetére
Igen, azt láttam hogy elfogyott az inno3d 1 slotos, tegnap még volt. Nekem az nem tetszett azért nem rendeltem meg, 34E jó árba van, de nem tetszik a hűtése.
Ezt a Asus találtam ma a weboldalon, 38,600-ért ez legalább tetszik is.
Mondjuk a teljesítménye ugyan az, amire nekem kell elég a GTX 1050.
Majd írd meg milyen a Innod3d, kíváncsi vagyok a hűtéséreHiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs