Hirdetés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
Klikk1984
csendes tag
sziasztok
Tegnap vásároltam giga gaming g1 1050ti! Nagyon baba meg minden, de nincs sok tapasztalatom passziv vagy félpassziv kártyában! Kérdésem az lenne. Idleben mennyi az átlag hömérséklet? Nálam ilyen 40 körül van, de van hogy kevesebb!(450W chieftec táp) Mondjuk gondolom szobahömérséklettöl is függ. Valakinek tapasztalat? köszi
[ Szerkesztve ]
-
athomi
Topikgazda
válasz
Klikk1984 #1151 üzenetére
Valahol 30°C körül (nekem a Windforce 28-33 °C között szokott lenni). Valószínűsítem hogy terhelés után nem sokkal nézted meg a kártya idle hőmérsékletét, és mivel 50°C alatt már leállnak a ventik, onnan lassabban éri el az idle hőmérsékletet a GPU.
Inkább nézd meg terhelés alatt. Vagy ha idle hőmérsékletet nézel, akkor vagy várj terhelés után egy kicsit nagyobb szünetet, vagy gépbekapcsolás után ne terheld és nézd meg meddig megy fel a GPU hőmérséklete.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
Klikk1984 #1153 üzenetére
semmi gond nem lesz vele, akkor sem, ha 50 fokos folyamatosan, akkor sem, ha 80 fokos folyamatosan, amit nem szeretnek ezek a nyomtatott áramkörök a nagy hőingadozás, mert attól repednek meg a forrasztások.
Amúgy a chrome használja aVGA-t gyorsításraELADÓ!!!: Seat Ibiza Sport itt: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/ibiza/seat_ibiza_1_4_16v_sport-16782321
-
Jáger
csendes tag
Beraktam a Giga 1050ti LP kártyát a 25W PCIe limites gépbe, jelentem csont nélkül működik
-
Tolj neki Furmark-ot!
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
válasz
kisza25 #1156 üzenetére
Így van, semmi gondja nem lesz. Nekem játék után csak nagyon sokára megy le 30 fok környékére, de ha pl. fut a handbrake a háttérben, akkor feljebb megy. Ha netán nagyon felkúszna, akkor meg úgyis bekapcsol a ventillátor, úgyhogy nem kell vele foglalkozni, csak élvezd a csendet
"Your motto was in god we trust all others pay by cash"
-
Persze felrakott oldallappal, hogy tesztelni tudd a hűtést.
Konkrétan melyik SFF brand gépről van szó? Milyen a hűtése?(#1162) kisza25
AzazAkarom mondani dehogy! A biztonság az első, tesztelni kell, hogy mennyit bír a szellőzés, és valójában mire képes a PCIE sín.(#1164) Jáger
Mi az a 2414? Ventije mennyire hangos?[ Szerkesztve ]
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Jáger
csendes tag
2414 pötty, max 84fok
vert a víz
de szépen visszahűti magát
Egy dell optiplex 390 SFF a jelenlegi szükségmegoldás, mert most akarok gépet építeni csak kivárom a jelenlegi proci+VGA mizéria végét
[ Szerkesztve ]
-
A 390-es nem rossz, bár az első ventijét cserélném valami erősebb/minőségibb darabra.
A kábelek miatt nem fért bele hosszabb VGA?
Az átmeneti megoldás után is valami Low Profile, SFF megoldást fogsz keresni?(#1165) Jáger
Ez jó hír, ezek szerint nem csak a 2 ventis kártyákkal érdemes számolni."Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Viktor77
félisten
-
athomi
Topikgazda
válasz
Klikk1984 #1161 üzenetére
Utoljára akkor néztem a kártya hőmérsékletét, amikor még a lakásban ~20C volt. Mostanában 24°C van, szóval biztos feljebb ment nekem is az idle hőmérséklet egy-két fokkal. Majd ránézek. Egyébként ahogy a többiek is mondták, nincs gond azzal a 38°C-os idle hőmérséklettel, de azért egy terhelés során mért hőmérsékletet még nézzél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Viktor77 #1174 üzenetére
26%-ra veszi le, ez a minimum. És igen, egy nagyon picit lehet hallani, de csak azért, mert tényleg hangtalan a gépem, így bármilyen változást észreveszek
De megnéztem, nem fűti fel a gép többi alkatrészét sem, ha idle áll a venti
Persze ez csak akkor igaz, h egy cseppet hallani lehet, ha közel hajolok, amúgy nem
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
tegnap jött drivert próbálta valaki?
ELADÓ!!!: Seat Ibiza Sport itt: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/ibiza/seat_ibiza_1_4_16v_sport-16782321
-
kisza25
félisten
na én is kipróbáltam, eddig ok, legutóbbi 2 driverrel bf4.exe leállt hibáim voltak
ELADÓ!!!: Seat Ibiza Sport itt: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/ibiza/seat_ibiza_1_4_16v_sport-16782321
-
juve600
nagyúr
tegnap megjött a vas
i5 6500
gtx 1050ti
2x8gb rammonitor-tv-m csak 1360x768-at tud de a nvidia vezérlőpultba fel tudtam húzni 1920x1080-ra
cs:go -val próbáltam
vga max 60 fok
proci-gyári hűtővel max 50 fok[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
juve600 #1189 üzenetére
A hd ready TV monitorként tud fullHD-t, csak TV ként 1366x768-at, legalábbis nálam így van egy samsung HD ready TV-nél. Sőt a blu-ray lejátszóval is fullHD-ban ment
-
Klikk1984
csendes tag
válasz
kisza25 #1190 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet! samsung hd ready tv/monitorom van! átálítom FHDre, de nagyon kicsik a betük, és elvannak mosodva pedig nincs messze a monitor. IAhogy olvastam, nem igazán FHD, csak felskáláz vagy mi
Valaki elmagyarázhatná hogy mit jelent pontosan, mert most szeretnék beruházni FHD monitorra! Vagy nálam van valami elállítva?
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves!
A legújabb W10 1703 van fent és a legújabb NV driver 381.65. Monitorral használom,de be van dugva mellette a TV-m is HDMI kábellel. Az a baj hogy boot után 50%-on pörög folyamatosan a TDP a GPU-Z szerint. Ez lehet driver hiba vagy W10 esetleg GPU-Z? (Nincs vírus a gépen) (A játékok GTA V és Black Mesa akadás nélkül megy)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megnéztem úgy is hogy kihúztam a HDMI kábelt a kártyából,úgy is 50%-on pörög. Visszaraktam az eggyel korábbi drivert,szintén zenész. Malwarebytes és Hitmanpro futtattam. Semmit nem találtak.
Arra tudok gondolni hogy a gép (HP 3500 Pro) csak 8GB RAM-ot kezel elvileg,de nekem 16GB (BIOS a legfrisebb) van a gépbe. Megnézem ha kiveszek 1 db 8GB modult)
Mi lehet akkor a probléma?
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Gamer félkonfig: Asus Z170A | Intel i7-7700k | HyperX 16GB DDR4 2400MHz
- Ultra Gear Gamer Monitor LG 38GL950G-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől Garanciával!
- Ultra Gear Gamer Monitor! LG 34GN850-B WQHD Ívelt Nano IPS LED Gamer Monitor Üzlettől,Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 (T490)*10.gen/16GB/256GB/vil.MAGYAR bill/3 év gari + extra 3 év akkura
- LG 34GL750-B monitor, L265
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest