Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jáger
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell SFF gépem, de az adatlapja szerint max. 25W amit tud a PCIe x16. Lehet ilyen? Illetve a 75W mennyire tényszerű szerintetek? Mert szemezek egy ilyen 1050ti lp-vel, de ha így van felejtős.
Előre is köszi. -
kisza25
félisten
a 75W az még annyi sincs
a pcie-nek tudnia kell a 75W-ot
annyit tudsz csinálni, hogy veszel egy kártyát és kipróbálod, nem megy akkor elállsz a vásárlástol(14 nap)
esetleg tápcsatisat vegyél ott elvieg fele-fele terheli# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
AxBattler
félisten
Brand gépeknél előfordulhat a nem szabvány alaplap miatt.
Marad a rendelés-tesztelés-elállás.(#1103) kisza25
Nem volt rossz próbálkozás, de LP kártyákból nincs tápcsatis."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Jáger
csendes tag
Köszi mindenkinek. Beleugrok, aztán majd kiderül.
-
AxBattler
félisten
Létezik annál is rövidebb.
ZOTAC GTX 1050 Ti Low Profile - 160mm
Gigabyte GTX 1050 Ti OC Low Profile 4G - 167mm
MSI GTX 1050 Ti 4GT LP - 182mm"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
AxBattler
félisten
Gondoltam, csak annyit szerettem volna, hogy 2 ventisből is létezik rövidebb modell.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
juve600
nagyúr
-
AxBattler
félisten
válasz
juve600 #1113 üzenetére
Processzornak válassz apróról használt i5-6500-at, garanciával már 40-45k HUF között adják, az csak 10k HUF-al drágább, mint a bolti i3-7100, de elég nagy a különbség teljesítményben.
Tápnak inkább FSP HEXA+ 400W, vagy FSP400-60APN.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
kisza25
félisten
válasz
juve600 #1113 üzenetére
arra a felbontásra elég lenne egy gtx 750 és mellé egy i5 természetesen multihoz
a tápot hanyagolnám, valami FSP, vagy chiftec, vagy bequit, superflover, seasonic...[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
Balthazar777
csendes tag
Sziasztok,
Ajándékba szeretnék venni öcsémnek egy videokártyát, és itt aprón addig szemezgettem a 750ti-vel, hogy már inkább egy 1050est vennék
Nem mai darab a vas, dual-core E6500 +8GB Vengeance társaságában üzemelne egy MSI G41-es lapban.
(Ne röhögjetek, mert most egy GT 640-es VGA low-med beállítások mellett simán viszi a SW Battlefront-ot és a BF4-et multiban 30FPS környékén.)Azt szeretném kérdezni, hogy van-e köztetek, aki hasonló konfigját így bővítette és nagyságrendekkel jobb lett a gaming élmény, szóval igencsak megérte a fejlesztés?
MSI Gaming / Aero OC, Zotac Mini OC és Gigabyte G1 a szimpatizánsok, bár utóbbi márkával még semmi tapasztalatom.
Üdv és köszi a tippeket!
Ui.: Tudom, a Titanium verzióban több a RAM, de egy használt 750ti árától elindulva már elértem a büdzsé határát.
:)
-
AxBattler
félisten
válasz
Balthazar777 #1117 üzenetére
Bár lenne előrelépés, de szerintem a proci eléggé visszafogná a VGA-t.
Gigabyte 1050 kapható 37-38k körül, annál többet nem áldoznék rá.Esetleg 30k-ig aprón találsz 2GB-os Radeon RX460-at, az jobb a 750-nél, ugyanannyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Enter65
senior tag
Sziasztok!
Bocsi a kérdésért, de mindegyik 1050 TI kér plusz tápot, vagy van amelyiken nincsen?
Előre is köszi a helpet!
-
Csupingo
veterán
válasz
Enter65 #1123 üzenetére
Paranoiás embereknek lehet főleg, őket kicsit megnyugtatja a tudat, hogy nem 70 W körül vesz fel az alaplap felől, hanem valószínűleg kicsit kevesebbet, mert a tápcsatlakozó felől is táplálva van. Állítólag a tuningra sincs nagy hatással, mert nem nagyon lépi át a tdp keretet tápcsatlakozóval sem.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Balthazar777
csendes tag
-
Csupingo
veterán
válasz
Balthazar777 #1128 üzenetére
Úgy tudom, átalakított Xeon procikat is lehet tenni 775-ös lapba. Azokból lehet erősebbet találni. Vagy egy c2q q9500 9500 Ft környékén. De szerintem az mellé is inkább egy gtx 750 ti illene.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
kisza25
félisten
válasz
egy mostani HT-s pentium is körbepisili és az is határeset egy 1050 hez, singleplayerre még ok
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
AxBattler
félisten
+ (#1127) gbors
Tény, ahhoz a procihoz tökéletesen passzol egy 750, de ha már pénzt akar kiadni, akkor ugyanannyiért egy modernebb kártyával (RX460) szvsz jobban jár.(#1128) Balthazar777
Lassan 8 éves procc az E6500, ne várj tőle sokat.[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
válasz
kisza25 #1132 üzenetére
Igen, előfordultak már ilyen jellegű hibák a fórumban.
Marad a 750, vagy a platformváltás.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Balthazar777 #1117 üzenetére
750 Ti-nél erősebbet felesleges oda venni, még valszeg az is sok ehhez a procihoz.
-
juve600
nagyúr
-
athomi
veterán
válasz
Nekem HD7850 volt egy nagyon rövid ideig C2Q mellett, de döcögősen mentek a játékok vele. A GTX1050 meg egy erősebb kártya, szóval gondolhatod...
[ Szerkesztve ]
-
Balthazar777
csendes tag
válasz
kisza25 #1132 üzenetére
Igen, az 1050(ti) kártyáknak 75W a max. TDP-je, kérdés, hogy a PCI-E 1.0 alaplap ki tudja-e szolgálni.
Plusz tápcsatis változat viszont nincs ezekből...
Bakker, ez a hátulütője a "csak filmezésre meg emailezésre kell" gépeknek, előbb-utóbb egy kis light gaming is becsúszik, aztán mindent cserélni kell a modernizációval:)
-
kisza25
félisten
válasz
Balthazar777 #1141 üzenetére
nem az a gond, hanem az UFI bios hiánya, a PCI 1.0 75W, a 2.0 150W és a 3.0 is 150W
Bakker, ez a hátulütője a "csak filmezésre meg emailezésre kell" gépeknek, előbb-utóbb egy kis light gaming is becsúszik, aztán mindent cserélni kell a modernizációval
erre már rég elég a CPU-ba integrált, kivéve játékra# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
Balthazar777
csendes tag
válasz
kisza25 #1142 üzenetére
Aha, azért is választottam annak idején az integrált VGA-s alaplapot.
Viszont idővel kellett már egy low-profile VGA, aztán most egy belépő játékos kártya.
Ha biztosra tudnám, hogy a 1050-nel elindul a gép, akkor már megvettem volna... régi a PCI-E 1.0 szabvány, így kicsit aggódom.Az UFI (vagy UEFI) BIOS hiánya miért baj?
:)
-
kisza25
félisten
válasz
Balthazar777 #1143 üzenetére
UEFI akart lenni, pár emberkének nem ment a kártya a lapjában és egyik sem UEFI bios-os volt (rx 460-nál is volt gond)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GeForce RTX 4080 NOCTUA OC Edition 16GB GDDR6X - Bontatlan! ÚJ! Átvehető! - 3év gari
- GAINWARD GeForce RTX 4080 Panther 16G (NED4080019T2-1032Z) Bontatlan új 3 év garanciával eladó!
- Zotac RTX 3060 12Gb Twin Edge doboz, garancia
- Gainward GTX 970 Phoenix 4Gb hibátlan, újszerű állapotban, garanciával eladó
- ZOTAC RTX 3070 TI 8GB GDDR6X AMP HOLO - Eladó! 138.000.-
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest