- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Az ASUS a bányászatra szánt gyorsítójáról sem hagyja le az RGB-t
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- [Re:] Hamis visszahívási kísérletre figyelmeztet az AMD
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [b0bcat:] Új videokártyák 100 ezer forintig 2021 tavaszán - lehet velük játszani?
- [Re:] [kisvakond111:] Szputnyik V - Egy 19 éves srác tapasztalatai
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Hozzászólok Aktív témák
-
kisza25
félisten
Természetesen multi, single mellett i3 is elég a legtöbb játéknál fullHD ultra mellett, szerintem mindig azt kell nézni, hogy ki mivel játszik
Én csak multizom, nekem a minimum az i5 prociban, de VGA-ból legtöbbször egy rx 460 is elég lenne (bf1-ben már kevéske volt), a gtx 1050ti jelenleg 100+ FPS-t tud mindenben amivel játszom.
Aki nem multizik, de magas beállításokat szeretne oda meg erősebb VGA.
Mondjuk szerintem egy játékra összerakott gépbe illik i5-öt tenni és akkor már nagy gond nem lehet# FIAT TIPO Mirror #
-
kisza25
félisten
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok, GTX 1050 Ti LP, használ valaki? tapasztalatok/mennyire melegszik? dell sff házba szánnám.
-
GRaul
őstag
-
ijk90
csendes újonc
Hanyas kiadású grafikus illesztöprogramot használtok 1050ti 4gb tápcsati nélküli.
-
ijk90
csendes újonc
Valaki találkozott már olyan problémával pl: Gta V nél árnyékokon kicsi fekete pöttyök vannak illetve nem simák az árnyékok hanem kockásak...esetleg valakinek valami ötlet?win10 64bit fm2+ x4 860K proci,8gb ddr3,Gtx 1050ti 4gb tápcsati nélküli.
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
1050 Ti vásárlást fontolgatom, van-e esetleg ajánlott és nem ajánlott gyártó?
Ezeket néztem ki:
MSI GTX 1050 Ti GAMING 4G ~55k
MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G ~57k
GIGABYTE 1050 Ti G1 Gaming 4GB ~55k
MSI vs Gigabyte.
Ha MSI akkor megéri-e a +3ezret az "X"?
Ha Gigabyte akkor megéri-e a +7ezret a "G1"?Előre is köszi.
Üdv,
z -
athomi
Topikgazda
válasz
zapikanka #1071 üzenetére
Mindegyik félpasszív, ajánlott kártya. Terhelve is mindegyik halk! A leghatékonyabb, leghalkabb kártya ezek közül az MSI GTX1050Ti Gaming, viszont iszonyat túlárazott, nem látom értelmét a 7k-s felárnak. Előbbiek tudatában a GIGABYTE 1050 Ti 4GB OC-t ajánlom 48-ért.
Ezeknek az MSI GTX1050Ti Gaming-eknek nagyon beragadt az ára, fura, mert a sima GTX1050-nél és az RX470-480-nál jó árban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
zapikanka
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
MSI B250M Mortar a lapom, nem lenne érdemesebb MSI laphoz MSI kártyát venni? Amatőr kérdés tudom, de hátha
-
zapikanka
tag
De, eredetileg úgy raktam össze a gépet, hogy i5-7500 + RX 470, de mivel csak LoL-al szoktam játszani, max CS:GO és ha lediplomáztam akkor WoW, ezért azt modnták, hogy elég lehet a G4560 + 1050Ti 4GB kombó is.
-
zapikanka
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Kellemes hétvégét!
Üdv,
z -
djdaniel
senior tag
aha, igen terheléssel gondoltam
leginkább internetezésre, néha játékra is, lp verzión úgy-e elégé kicsi a hűtőborda, nem tűnik túl hatékonynak számomra... bár csak 75 W a tdp-je, de azért terhelésnél kíváncsi lennék hány fokig melegszik, sajnos a normál verzió nem fér bele a házba..
i5-4590 cpu elég hozzá vagy kevés? -
dunc
nagyúr
Sziasztok kinéztem egy 1050 TI vga at (asus) elég e hozzá 460 fsp táp, és I3 6100 (1151) elég e mellé?
Válaszokat köszönöm. -
t72killer
titán
Egy gyors furmark-tuningtesztet elkövettem a giga 1050Ti LP kiskari ellen - háát, nem egy tuningtalentum, kb 110Mhz-et tudtam a gpu-ra és a vram-ra probléma nélkül rátenni, 200nál már durván szemetelt. A hangja viszont egyáltalán nem vészes.
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
Lmh
őstag
Hali!
GTX1050 beszerzése óta (előtte radeonnál illetve integrált chipnél nem volt ilyen probléma) pl ha fifázom, akkor a második monitoromon elfeketedik a kép és csak néha villan vissza normálra.
Valaki esetleg találkozott ilyen jelenséggel, vagy van valami beállítás tippetek, amivel ez orvosolható lenne?Köszi
Chieftec Force 400W / MSI B150M Bazooka / i5 6600 / MSI GTX1050 2G / Patriot 2x8GB DDR4 2133MHz / SSD: OCZ Agility3 120GB + Kingston UV400 480GB / HDD:Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / 2 monitor
-
t72killer
titán
válasz
kisza25 #1091 üzenetére
furmarkból kilépve már a chrome+edge is szemetelt (
), újra kellett indítanom a gépet. Igazából a ventit/hőfokokat akartam tesztelni főzés alatt, ez sikeres volt, 65 foknál és kellemesen csendes 60%-os fordulatszámnál nem ment feljebb a cucc, nem bántam meg, hogy egyventis verziót vettem!
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
-
Sokat ugyan nem fórumozok mostanában, de ide azért beköszönök, mert vszleg jó darabig maradok a klubban. Egy rövid 1050-es kaland után (Inno3D
forevernever again) egy sima egyventis Gigabyte 1050Ti-re lyukatam ki. Oszt jó"I'm here for you, said the spider to the fly"
-
Ó, kit látnak szemeim! Hányadik VGA-s topikban is találkozunk? 5?
(#1095) dangerzone: fix fordulatszámú volt a ventillátora. Terhelés alatt tkp rendben volt (bér nem volt halk), de idle-ben az idegeimre ment. Pedig jó GPU volt rajta, szinte folyamatosan 1750 körül ment, alig volt lassabb, mint a Ti.
[ Szerkesztve ]
"I'm here for you, said the spider to the fly"
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Na most már én is beléptem ebbe a klubba
Már csak a procimnak kellene megérkezni és jöhet a strapa.
G1 lett végül.dewil666 felhasználónak 255, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] ASUS GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Ml.futar:] Keresek gtx 1060 6Gb /90000Ft/
- [Re:] Seagate 750GB+60Gb OCZ SSD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] Huawei: lehallgatási vádak Hollandiában
- DIGI internet
- Revolut
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...