- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Hát én azt látom, hogy ha sima filmet elinditok benne, majd bekapcsolom az nvision-t, akkor nem teljesen, de érezhető 3d-s hatás van. Pl. akciójelenetnél, robbanásoknál, de sima embereknél, kiemelkednek a háttérből, nem egysikú lesz a film, és nem látok torzítást sem. Én így látom, nem tudom, hogy magyarázhatom el másképp. Beállitások: viewing method - nvidia 3d vision, layout -frame sequential, parallax-nál lehet állitani a 3d-s mélységet, vigyázni kell, mert nagy mélységnél zavaró. Valaki próbálja ki sima filmel és mondja el a véleményét mit lát, mert én biza 3d-t, nah persze nem hűde micsoda imaxos-at, de én véleményem szerint elfogadható. Bár lehet engem elraboltak az ufo-k azért látom. Néha a szomszédhoz is átnézek a falon a 3d visionnel, lehet valami tuning darab.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi