- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
Van néhány cég, akik nagyok és anno lepaktáltak az Intellel, aki ezért fizetett nekik, hogy CSAK inteles cuccot adhatnak el... Pl ők is ilyenek, arról szó sincs, h az AMD szarabb. Lásd: pontennéla procinál az ellenfél a Pentium M 2000. És hogy mi az eredmény? kb 20%kal magasabb teljesitmény, mint az intel esetében; + utasitáskészlete is jobb, + 64 bites, ami a jövőre nézve eőnyös. + 3W fogyasztás-differencia... :S
-
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
Az ország területén ingyenes a kiszállitás a Pcland.hu-nál...
Szóval nyugodtan rendeld csak meg, és kedden már tlepithetsz is..Ott a gép 245ezer.
Haveromnak hétfőre viszik győrbe. 800 ft az utánvét dij, szerintem ez elenyésző.
Csak amit telefonon megbeszéltek időpontot, ahhoz számits még előtte negyed órát meg utána, mert én majdnem lecsusztam a szállitásról...
Egyébként csak ajánlani tudom. -
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
MSI M655X
Nekem tegnap óta van meg. Nagyon faja cucc, minden van benn, és 245ezer volt. Az ASUS-t mindenben veri, talán az egyetlen kivétel a kijelző. Na de az sem rossz, csak láttam már sokkal jobat is... Ennek ellenére nem bántam meg. NFS Caron hasit elég pengén, kár hogy a gép jobb oldalaakkor eléggé brutálisan melegszik...
Sis chip nem ajánlott... inkább az ati...
Ha érdekel még valami, nyugodtan irj
F -
válasz
Unkn0wn
üzenetére
- a Turion gyorsabb, de többet fogyaszt(1600mhz -> 2000mhz)
- noteszben a CPU lesz a legkevésbé szük keresztmetszet, ha a ''rendeltetészszerü ahsználatot nézem
- sajnos az ASUS winyoja 4200RPM, ami nem a leggyorsabb, ACER-t nemtom
- ASUS akkuja 4800mAh, ACER-t nemtom
- az ASUSra 2 év nemzetközi gari van, s a márka hírneve is jobb, ami notebookban talán jogos
- Acert nemtom, de az ASUSon nincs oprencer
- Acert nemtom, de az ASUShoz jár notebooktáska és optikai egér
Szal, ha az ASUS design megfelel, akkor ezek alapján el tod dönteni - talán.
Én usanotebook.hu rol rendeltem, a megrendelő email elküldése utáni a 3. napon ott állt a futár a notebookkal, ez 996ft pluszba került
Sulinet papirok meg minden kitöltve, rendben. Ennyi kényelmet megért 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 5
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi