- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Angyal07
tag
Csak a Sempronok nevében van a 3000 feletti számozás, de azok még egy 1,7-es Intelnek sem felelnek meg, vagy csak nagyon jó indulattal.
ASUS A6U 5111 - Jobb proci, viszont alaplapi vga, ergo játékra nem igazán alkalmas.
ASUS A6KM Q042 - Gyengébb proci , viszont erős videókártya. Játékra már simán alkalmas.
Notebookon egyébként azért nem érdmes játszani, mert a kijelzőjük nem igazán arra van tervezve. Ergo, ha FPS-t játszol nagy az utánhúzás és nagyon zavaró, legalábbis nekem. Meg, ha belemerülsz és szétvered a billentyűzetét, akkor ezekhez nem lehet 1000Ft-ért újat kapni.
Ráadásul, ha veszel egy jó videókártyás notit, akkor az akksi időd jelentősen le fog csökkenni. Eleninte még bírja, de utánna rohamossan romlik. Ergo 1 év után a notebookodból lesz egy könnyeben hordozható asztali számítógép. Ami még jó, de a notebooknak nem ez lenne a lénye.
Szval, ha a te szempontjaidat nézem, akkor talán: ASUS A6KM Q042. De én ehhez nem adom a nevemet.
-
Angyal07
tag
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy játszani szeretnének a notebookon. Ezért az ember próbál vmi erőgépet választani, vmi jó videókártyával. Ez általában sikerül is, mivel vannak gyengébb minőségű gépek, jó belső tartalommal, viszont silányabb házzal és akkumulátor idővel.
Én is elkövettem ezt a hibát az előző gépemnél, mondván azért játszani is lehessen rajta... Nos mondanom sem kell, hogy szinte sose használam játékra, mert notin játszani elég nevetséges dolog. Nem egy nagy élmény. Néha jó, ha unatkozik az ember, de játékra asztali gép kell, vagy konzol.
A notebooknál nagyon fontos a súlya az akkumulátor ideje. Csak alaplapi kártyákkal tudják jelenleg megoldani a jó súly és akkumulátor időt.
Ergo én javaslom, hogy HP vagy IBM notebookokat nézegessél. Egyébként az Asus sem rossz és főleg 2 év jótállás van rá, ha jól tudom, de akkor is az előbb említett 2 gyártó notebookjai teljesen mások. Bírják a strapát, tudod vinni őket bárhova, ergo használatra vannak tervezve. Az anyaguk is fekete erős műanyag ötvözet, ami nem kopik igazán. Ha veszel egy ''giccs'' notebookot, ami ilyen ezüst akármilyen színű, az egy idő után erős használat mellett elkezdhet kopni. Na annál rosszabb nincsen, mint azt látni.
Szóval jó az ASUS, nincs vele semmi gond, de van jobb megoldás a notebookra. A HP-nak most jöttek ki az új gépei Sulinetben. NX6310, NX7400. Ezek használatra vannak tervezve és technikailag előremutatóak, akár ha csak egy celeron procival is veszed őket, mert később ha akarod tudod bővíteni core duo-ra, vagy core 2 duo-ra. Viszont nem játékra vannak. Ez olyan mint a mobiltelefon, hogy azon is van játék, de nem arra van, hanem telefonálni.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest