Aktív témák
-
mdk01
addikt
Egyértelműen a 2.
Pentium-M, ezért speedstep és 2mb Cache
Ami még jó, legalábbis nekem hogy WXGA.
A vinyó kisebb egy 20-sal de azt lehet cserélni.
Érdemes notiválasztásnál az olyan dolgokat az előtérbe helyezni amit késöbb nem lehet cserélni.
A 7300-as vidkari is jobb sztem mint egy x200.
Jó kis gép tetszik nekem is csak kár hogy asus, azokról nem sokat lehet tudni dícsérik is meg fikázzák is, egyéntől függ. -
ssage
csendes tag
Egyértelműen a Pentium M-est választanám.
Amik mellette szólnak:
- 2MB L2Cashe
- és ami fontosabb támogatja a speedstep-et(terheléstől függően állítja a proci órajelét), ezért kevésbé melegszik és kevesebbet fogyaszt
Szerintem a Celeron M procis gépnél kamu a 4 órás üzemidő.
Egyébként az asus jó választás, eddig csak jót hallottam róla. -
mdk01
addikt
1.
Nagyon jó gép én is gondolkodtam rajta de ugye sempron arról meg leírtam a véleményem.
Miért Sempron?
Parancsolj....[link]
Intel pentium M dothan maggal, sulinetbe, 210k-60k
2. 3.
Ez a kettő ua. csak az egyiknek touch pad-ja van a másik meg érintőképernyős is pluszba, és az egyiks wide screen a másik meg normál.
Aza gond hogy a photshopnál jól jöna widescreen mert a toolbarokat kitudod rakni oldalra és nagyon munkaasztalod marad egy kicsivel de a war3 meg nem tudom mennyire alkalmazkodik a wide screen-hez.Kérdezz utána hogy war3 hogy viselkedik e téren.
4.Nem jön be rajta a gép csak az oldal.
Összefoglalva a 4. -et nem ismerve az elsőt venném amit linkeltem(6110) de csak mert HP és azok általában jók , bár még nem olvastam utána ennek a típusnak. -
Lui76
őstag
Hú ezek sem rosszak !
Jó a grafikus kártya ,csak sztem a 256mb ram kevés
ha játszani is szeretnél rajta, ha meg bővited már nem annyi.
Öcsémnek kellett most választanom sulinetben 200-ig max,
szal vater nem sokat szánt rá...
207600-ért választottam Asus A6R B115-t
[link]
2év gari,512mb ram, webcamera ,oprendszer nélkül,
Én asszem ennyi a max amit a pénzből kilehetett hozni... -
ittvana
csendes tag
tapasztalatokert nezz be ide:
albacomp notebook velemenyek: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=109002
itt sok albacomp tulaj leirja a velemenyet (sztem altalaban pozitivat).
ha a legutobbi 2 tippedet is velemenyeznem kene, akkor az 1-est itt is kizarnam, ez egy eleg alap konfiguracio, bar eleg kedvezo aron (de en lebeszelnelek rola).
a 2-es egyetlen gyenge pontja a 256 MB RAM, ehhez meg hozza kene tenned, mert szegeny windows is kuszkodni fog vele. es ha esetleg filmeket vagy sok zenet szeretnel tarolni, akkor a 40 GB vinyo sem fog sokaig tartani. (amugy a geforce 6600 tudtommal kicsit gyengebb az X700-nal, de hasonloak). -
ittvana
csendes tag
en a 2-es vagy a 3-as variaciora adnam a voksom.
a 2-es javara az X700-as videokartyat irnam, ami jol johet jatekokhoz, akar meg - korlatozottan - az ujabbakhoz is.
a 3-asban van ezek kozott a legjobb mobil processzor, ami akkor elony, ha magaddal is viszed a gepet, nem csak otthon hasznalod. az 1 giga RAM sem mellekes. viszont a sis videovezerlo nem a legprofibb, bar a warcraft 3 talan elfut rajta.
az 1-es mellett a 2 ev garanciat tudnam felhozni, amugy mindenben hatranyban van a masik kettohoz kepest.
de hallgassuk meg masok velemenyet is!
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- LATTITUDE 9330 13.3" QHD+ Touch Premium Üzleti 2in1 laptop, 12.gen i5, 16G/250, Garancia, üzletből
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest