Aktív témák
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
itt ülök az ősöreg Compaq M700 elött és qrvára tetszik a TFT-je, meg a bill is frankó. Kár hogy ezek az új tömegcuccok kínából nagyon alapra vannak véve... bocs az offért
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ja, és a billentyűzetére vagyok még kiváncsi, mert a 6310 bill-je finoman szólva nem nyűgözött le.. csattog, nyikorog nyüszörög ...
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
miért, milyen a TFT-je ? asszem egyet bevállalok, csak még nem volt időm megnézni...
-
shteer
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
általában meg tudod magad is csinálni garivesztés nélkül
-
germanh
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
mikor haver a sulinetes asztali gépébe vett új vga-t(nem sulinetest) + ramot akkor be kellett mennie oda ahol a gépet vette és ott 5k-ért bepakolták neki. mondjuk ez asztali cfg amiről beszélek...
-
-
humax
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
intel chip sokal jobb mint sis.
tobbet nem tudok ,en is itt halodtam
maid a tibbi olvaso elmagyaraz neked -
germanh
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
igazából notikban nem vagyok túl jártas, de asztali pc-knél sem túl előnyös egy sis vagy via chipset az intel-lel vagy nforce-al szemben

persze ez csak avatatlan és elfogult véleményem
(de lehet h van benne igaz...) -
Ligend
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Így jöhetnek szóba az Asus, FS, Acer és MSI notik, amik nem hinném, hogy mind egytől egyig rosszak.
Mindössze azt a személyes tapasztalatomat mondtam el, miszerint a környezetemben nagyobb arányban hibásodtak meg pl. FS notebook-ok, mint HP-k. Ennek egyik oka az lehet, hogy az előbbiek magánemberek tulajdonában voltak, így fontos szempont volt a kedvező ár, ami sokszor magával vonja a gyengébb minőséget is. Ezzel szemben az IBM/Dell/HP hármas sokkal inkább üzleti felhasználásra volt szánva, strapabíróbb, masszívabb felépítéssel megáldva.
Teljes mértékben egyetértek, a jelenlegi Sulinet kínálatban szereplő márkák és termékek szinte bármelyike megüti azt a mércét, ami átlagos felhasználásra megfelelő tartósságú és minőségű. Nem szerettem volna egyik gyártót sem lehúzni, mindössze igyekeztem a magam módján alátámasztani a döntésemet, hogy miért HP gyármányú eszközt szereztem be.
Vagy képes egy noti elromlani magától ha meg sem mozdítom a helyéről?
Természetesen nem, de egy notebook lényege az lenne, hogy hordozzák, vagyis egy átlagos asztali PC-vel szemben erősebb környezeti hatásoknak kell ellenállnia, illetve megbízhatóan működnie. Ismereteim szerint az üzleti felhasználásra szánt eszközök ezen a téren kifejezetten jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.
Egy notebook megválasztásánál igen sokmindent mérlegelnie kell az embernek, mielőtt kiválasztja a megfelelőnek tartott modellt. Van, akinek a komolyabb grafikus teljesítmény a fő szempont, míg másnak a nyújtott szolgáltatások szélesebb skálája vonzó. Megint más rétegnek pedig, ahogy nekem is, a hosszú távú megbízhatósággal ötvözött célszerűség, hiszen a felhasználási terület ezt kívánja meg. Remélem, hogy nem fogok csalódni az nx6310-ben, és a megbízhatósággal is olyan mértékben elégedett leszek, mint a célszerűségével.
[Szerkesztve] -
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
''Vagy képes egy noti elromlani magától ha meg sem mozdítom a helyéről?''
Persze. (Egyebkent ha valaki nem mozgatja, akkor altalaban nem tul bolcs dontes notit venni.) -
csibor
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
De biztos nem a 670-es sorozatról olvastad.
-
csibor
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
2 hét még kevés,de idáig tetszik.Ami miatt megvettem a 103 bill,és ebben a kategoriában nagyon ritka.
-
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hat amit tudok notikrol, azt egy pecsi ph!s arctol tudom aki noti boltban dolgozik, polip itt a neve..
nos nemreg nekem az asusrol meg az msirol sem mondott tul sok jot
en pl megrogzott Toshibas vagyok, ebben nem csalodtam, aztan vannak akik ezt is szapuljak..
egy biztos : szerviztapasztalatok alapjan HP, Dell a biztos nyero -
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hat pl :az osszeszerelesi es felhasznalt anyagok minosege allitolag joval alulmarad az igaz nagy markakhoz kepest ( HP, dell , stb..)
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
jo cuccok vannak benne, de nekem sokan mondtak h keruljem a fusit, hozzateszem Muterek notija is fusi, es makulatlanul ment eddig, hiba nelkul vegezve a dolgat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(de lehet h van benne igaz...)